Dünya Starlarını Giydirmek İstiyorum

Dünya Starlarını Giydirmek İstiyorum

14 Mayıs 2018 - 10:42

Türkiye’nin tanınmış birçok ismini giydiren modacı Barış Avcı sezon trendlerine dair ipuçlarını ve yeni projelerini MAG’a anlattı.

“İlham kaynağım kadınlar”

“Tarzım; cesur, güçlü ve kendinden emin”

“Beyoncé ve Jennifer Lopez’i giydirmek isterim”

“Dinamik ve genç hisseden kadınlar hedefim”

Türkiye’nin tanınmış birçok ismini giydiren modacı Barış Avcı, tasarımlarında ilham kaynağının kadınlar olduğunu söyledi. Koleksiyon hazırlarken, kadınların günlük yaşantılarını göz ardı etmediğini belirten Avcı; “Hangi elbise ile ne hissedebileceğinin analizi ve bunun hikayeleşme aşamasında birçok çıkış noktası elde edebiliyorum. Heyecanlandıran ve olmasını istediğim durumda, koleksiyon başlamış ve ben çoktan yola çıkmış oluyorum” dedi. Türkiye’de birçok ünlü isim ile çalışan Barış Avcı, dünya starlarını da giydirmeyi çok istediğini söyledi. Avcı, Ekim ayı içerisinde 2019 yaz koleksiyonumuzu özel bir defile ile tanıtacağını duyurdu.

Ünlü oyuncu Özge Gürel’in kapak yıldızı olduğu Mayıs sayısı, Anneler Günü özel röportajları ve birbirinden başarılı köşe yazarları ile www.magdergi.com.tr, Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Bu haber 99092 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...