Dumankaya İnşaat, Capital 500 Türkiye listesinin ’Cirosunu En...

Dumankaya İnşaat, Capital 500 Türkiye listesinin 'Cirosunu En Çok Artıran 25 Şirket' kategorisinde 3. oldu.

Dumankaya İnşaat, Capital 500 Türkiye listesinin "Cirosunu En Çok Artıran 25 Şirket" kategorisinde 3

07 Ağustos 2015 - 19:31

Dumankaya İnşaat, Capital 500 Türkiye listesinin "Cirosunu En Çok Artıran 25 Şirket" kategorisinde 3. oldu.

Capital 500 Türkiye listesinin "Cirosunu En Çok Artıran 25 Şirketi" kategorisinde üçüncülüğü elde eden Dumankaya İnşaat, Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında da 299. sırada yer aldı.

Dumankaya İnşaat'a "en büyüklerden" Capital 500 verileri, İstanbul'un en önemli semtlerinde geliştirdiği projelerle dikkat çeken Dumankaya İnşaat'ın 2014 cirosunda  yüzde 264'lük bir artışa dikkat çekti. Capital 500 Türkiye'nin Ağustos 2015'te açıklanan sonuçlarına göre firma, "En çok ciro artışı sağlayan 3. firma olurken, en büyük 500 şirket içerisinde de 299. sırada yer aldı.

Yükselen bir başarı grafiği 2014 yılı mali verileriyle Fortune 500 Türkiye listesinde de "En Hızlı Büyüyen Şirketler" kategorisinde faiz ve vergiden önceki kazancını en çok artıran 5. şirket olarak dikkat çeken Dumankaya, "En Kârlı Şirketler" kategorisinde de özkaynak kârlılığı" en yüksek 12. şirket olmuştu. GFK tarafından gerçekleştirilen "Marka Bilinirliği Araştırması'nda şirket, inşaat sektönünü en beğenilen ve spontan bilinirlikte de en çok akla gelen markalarından biri oldu.

Dumankaya: Marka imajı ve yükselen başarı grafiği Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2014 yılının gerek marka imajı ve gerekse finansal açıdan elde edilen başarıların sektörel birikim, finansa, idari ve operasyonel yönetim ilkelerinden kaynaklandığını vurgulayarak:

"Elde ettiğimiz bu başarılar ile birlikte kente kimlik katan yaşam alanları mottomuza uygun projelerle çıtayı biraz daha yükseğe çıkartarak müşterilerimize yeni yaşam alanları sağlayacağız. Bu başarımızı sürdürülebilir kılmak için gayretle çalışacağı" dedi.

 

Bu haber 1244 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...