Pasifik’in Tropik Esintisini Mutfağınıza Taşıyın

Pasifik’in Tropik Esintisini Mutfağınıza Taşıyın

04 Mayıs 2018 - 14:07

Büyülü Renge Dalış: Pasifik


Birbirinden özel renkleriyle kendine hayran bırakan Le Creuset, doğadan ilham alan yepyeni rengi Pasifik’i beğenilere sunuyor. Fransız döküm demir markası Le Creuset mavi ve yeşilin zengin tonlarına atıfta bulunan yeni rengi “Pasifik” ile, tatil cenneti Pasifik Adaları’nın tropik esintisini evlere taşıyor.


Le Creuset, tüketicilerin ihtiyaçlarına ve rahat kullanıma yönelik tasarım anlayışını benimserken en son trendleri de yakından takip ediyor. Sahip olduğu birbirinden farklı tasarımların yanı sıra gökkuşağı rengindeki ürünleri ile beğeni toplayan Le Creuset sofralara şıklık ve enerji katıyor. Her bir renginin ve temasının altında onlarca farklı ve özel hikayelerin yattığı Le Creuset yeni rengi Pasifik ile pasifiğin o eşsiz ve büyülü havasıyla mutfağınızı hiç olmadığı kadar özel kılıyor. 


Mavi ve yeşilin zengin tonlarına atıfta bulunan Pasifik ile benzersiz bir renge imza atan Le Creuset, pasifik Adaları’nın tropik esintilerini mutfaklarınıza taşıyor. 


Döküm Demir pişirme gereçlerinden, Yapışmaz Alüminyum, 3-Kat Paslanmaz Çelik kaplama pişirme gereçlerine, ‘Stoneware’ mutfak ve servis gereçlerinden Silikon, Tekstil ve Şarap Aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Le Creuset, heyecan verici ve tazeleyici yeni renk temalarıyla herkesi büyülü dünyasına davet ediyor. 


Rengi yakından keşfetmek için Le Creuset, Nişantaşı City’s ve Ataşehir Palladium mağazalarında siz ziyaretçilerini bekliyor. 



Bu haber 795 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...