Evlenecekler için sıradışı düğün mekanı Ribbon Chapel

Evlenecekler için sıradışı düğün mekanı Ribbon Chapel

Evet, bugün sizler için oldukça eğlenceli bir yazı sunarak; evlenilecek harika bir mekanın tanıtımını yapıyor olacağız

30 Nisan 2016 - 15:41

Evet, bugün sizler için oldukça eğlenceli bir yazı sunarak; evlenilecek harika bir mekanın tanıtımını yapıyor olacağız.



Sonuçta, ömürlük bir karar olan evlilik törenlerinin bu kavrama yakışan yerlerde yapılması gerekir, değil mi?

Elbette ki kimse sıradan ve ruhsuz döşenmiş nikah salonlarında, hayatının imzasını atmak istemez. Herkes, kalbinde yatan ve gerçekleşmesini istediği bir nikah törenini kafasında sayısız kere tasarlamıştır. Örneğin; bazıları gösterişli bir evlilik töreninin hayalini kurarken bazıları da olabildiğince sade bir tören düzenlemeyi tercih ederler. Ancak ister şaşaalı ister sessiz sedasız bir tören olsun, her tören evlilik makamına yakışacak yerlerde yapılmalıdır.

İşte tam da bu yüzden, bugün sizlere olağanüstü bir tasarıma sahip olan ve evlenilesi bir mekan niteliğinde inşa edilen, Ribbon Chapel’i tanıtacağız. Bu yazımızı okuduğunuzda belki de bir an önce, böyle eşsiz bir yerde hayatınızı sevdiğiniz kişiyle birleştirmek isteyeceksiniz. İsterseniz, sözü daha fazla uzatmadan, farklı ve şık bir tasarıma sahip Ribbon Chapel’ı anlatmaya bir an önce başlayalım. Zire bu eşsiz mekanı sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

İşte karşınızda hayatınızın en unutulmaz gününü yaşayacağınız olağanüstü bir mekan:
Ribbon Chapel
Ribbon Chapel
Bu harika yer; Japonya, Hiroşima’da bulunan Onomichi otelinin göz alıcı bahçeleri olan Bella Vista Sakaigahama’da yer almaktadır. 2002 yılının Kasım ayında yapımı tamamlanmış olan Ribbon Chapel’in yapımında 10 milyon Japon Yeni kullanılmıştır.

Ayrıca Japonya’da birçok farklı dalda ödül kazanan bir şirket olan NAP Architects tarafından tasarlanan yapının, büyüleyici tasarımı da sıradan nikah salonlarına göre oldukça farklı görünüme sahiptir.

Japonya’nın denizinin sonsuz mavi sularının hemen kenarındaki bir tepenin üzerinde konumlanmış olan Ribbon Chapel, döner spiral merdivenlere sahip bir yapıdır. İlaveten, bu helezon merdivenler oldukça geniş tasarlanmış olup, gelin ve damadın harika fotoğraflar çektirebilmesi için adeta biçilmiş kaftan görevindedir.

Denizden gelen sert rüzgarlara karşı sağlamlığını uzun süre koruması için titanyum çinko alaşımla üretilen yapının üst kısımlarında, ahşap paneller kullanılmış olup buradan hayatınızı birleştireceğiniz insanla birlikte muazzam manzara sunan Japon sahillerinin tadını çıkartabilirsiniz.

Zaten Japonya’da bulunan harika yapılardan biri olan Ribbon Chapel’a ilk baktığınızda da buranın görülmemiş tarzda bir mimariye ve evlilik eylemine yakışacak saf bir forma sahip olduğunu hemen anlıyorsunuz.

Bu haber 781 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...