Bu ağaç evler yurtdışında çok moda

Bu ağaç evler yurtdışında çok moda

Ağaç evler, barınak amaçlı olmalarının yanı sıra, dekoratif olarak park, bahçe dizaynlarında ve peyzaj mimarisinde önemli bir yere sahiptir

14 Şubat 2016 - 11:03

Ağaç evler, barınak amaçlı olmalarının yanı sıra, dekoratif olarak park, bahçe dizaynlarında ve peyzaj mimarisinde önemli bir yere sahiptir.



Kimilerinin çocukluk hayali, kimilerinin ertelediği fikirler içinde yer alan ağaç evler arka bahçeleri süslerken, insanlara kaliteli ve keyifli vakit geçirecek yeni bir mekan yaratıyor.



Eğer sizin de küçüklükten beri böyle bir hayaliniz varsa, gerçekleştirmek için henüz geç kalmış sayılmazsınız. Evinizin veya yazlığınıın bahçesinde bulunan bir ağacı bu çocukluk hayalinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.



Hangi yaşta olursanız olun, yeşilliklerin ve ağaçların arasında hoş ve göz alıcı minik bir ağaç evde kitap okumak, temiz hava eşliğinde biraz dinlenip güzel hayellere dalmak, çocuklarınızla beraber ağaç evde hoşca vakit geçirmek ruhunuzu gençleştirip size pozitif enerji verecektir.



İster kendi bahçenizde, ister ortak bir alanda komşularınızla beraber, uygun bir ağaç üstüne yapacağınız ev için aşağıdaki ağaç ev modelleri size fikir verecektir.









 

 

 

Bu haber 3415 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...