İstanbul'da konut yatırımının 7 olmazsa olmazı!

İstanbul'da konut yatırımının 7 olmazsa olmazı!

İstanbul… 1 saat önce dünyanın en güzel şehri de olabilir, 1 saat sonra kabusa da dönüşebilir

02 Aralık 2016 - 09:52 - Güncelleme: 11 Ekim 2017 - 14:35

İstanbul… 1 saat önce dünyanın en güzel şehri de olabilir, 1 saat sonra kabusa da dönüşebilir. Peki, bu değişimler arasında İstanbul’da yaşamaya devam edip her daim mutlu bir hayata sahip olmanın şifreleri neler? Cevap basit… ‘Denge’yi bulmak gerekiyor!





Huzuru dengele
 



Bütün gün koşuşturmanın içinde nefes bile alamıyorsunuz. Elinizde kalan tek vakit iş çıkışı ve hafta sonu… Huzur demek, ev demek… Peki, işten çıktığınız anda hızlıca varabildiğiniz, kanepeye uzanıp kitabınızı okuyabildiğiniz ‘huzurlu’ bir eviniz var mı?

Şehri dengele


   

 Hayatından memnun olmayanlar, aslında İstanbul’da yaşayıp şehrin getirdiklerini dengeleyemeyenler… Yani, şöyle anlatalım. Önünüzde bir açık büfe var ve siz doyana kadar aynı şeyi yiyorsunuz. Oysa İstanbul, ormanıyla, alışveriş merkezleriyle, sahiliyle, yeni yaşam merkezleriyle güzel... Ve hepsinin tam ortasında olunca kıymetli!

Estetiği dengele


   

 Fonksiyon elbette önemli… Ne olursa olsun; herhangi bir seçim yaptığımızda kullanışlı olmayan hiçbir seçeneği tercih etmemeliyiz. Ama hayat, ona kattığımız katma değerler değil midir aslında? İşte bu yüzden bu seçimlerde ‘estetiğin değeri’nin de farkına varmalıyız.

Zamanı dengele


   

 Günün sonunda kendiniz için hiçbir şey yapmadan yatağa girip uyuyanlardan olmayın. “Benim bunu yapmaya ihtiyacım var” kartınızı her zaman saklı tutun ve bunu aksatmamanın yollarını arayın. Pratik çözümler ve her şeyin bir arada olduğu lokasyonları denemeye çalışın.

Bütçeni dengele


   

Büyük emekler harcayarak sahip olduğunuz birikimlerinizi her şeyiyle size ait bir yatırıma dönüştürebilmek önemli bir ayrıcalık. İşte bu
yüzden, bir yatırım yapmayı düşündüğünüzde koşulları çok iyi analiz edin. Yatırımınız, hem bütçenizi zorlamasın hem de paranızın tam
karşılığını fazlasıyla versin.

Konumunu dengele


   

Şehrin merkez algısı yapılan yatırımlarla her geçen gün değişiyor. Eviniz şehrin tam merkezinde, her yer ulaşılabilir konumda olsun. Bir yere gitmek için saatler öncesinden plan yapmak zorunda kalmayın. Canınız istediği zaman çıkın dışarı, dilediğiniz yere gidin. Tüm ulaşım seçenekleri bir adım uzağınızda olsun.

Geleceği dengele


   

 Bugünü yaşamak ne kadar önemliyse 10 sene sonrası da öyle… Atacağınız her büyük adımda 10 sene sonrasını düşünün. Ben bu adımla buradan karlı çıkacak mıyım; kendime, aileme, geleceğime iyi bir yatırım yaptım mı; bu soruların cevaplarını aramayı ihmal etmeyin.
 
Denge Yapı

Denge Towers
 


http://www.dengetowers.com/

 

Hürriyet

Bu haber 807 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...