5 yılda 500 Milyonluk Yatırım Hedefliyor

5 yılda 500 Milyonluk Yatırım Hedefliyor

7 yılda 150 milyon TL’lik yatırıma imza atan Yapıen, önümüzdeki 5 yılda 500 milyonluk yatırım hedefliyor…

23 Ocak 2018 - 22:07

Bostancı Deluxe projesi ile İstanbul pazarına giriş yapan Yapıen İnşaat, 5 yılda 500 milyon TL’lik yatırım hedefliyor. Yatırımlarına ara vermeden devam eden Yapıen, İnşaat, son 7 yılda 150 milyonluk yatırıma imza attı.

Mühendislik konusunda ilerlemeyi planladıklarını ifade eden Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer, son 7 yıl içinde 150 milyon TL değerinde 50’ye yakın projeyi teslim ettiklerini söyledi.

Yurt dışına açılmayı da hedefleri arasına aldıklarını belirten Koçer, hem sektörel varlıklarını hem de Türkiye’yi temsil etmek amacıyla arayış içerisinde olduklarını belirtti.

Yurt dışı yatırımlarında ilk adım olarak Bosna Hersek’te bir gençlik merkezi inşa etmeye başladıklarını söyleyen  Koçer, ayrıca başka teklifler de olduğunu ve konuyu değerlendirdiklerini ifade etti.

Bostancı Deluxe projesi ile İstanbul piyasasına giriş yaptıklarını belirten Koçer, turizm tesisleri, fabrikalar, endüstriyel tesisler, su arıtma tesisleri, kentsel altyapı projelerinde yer aldıklarını belirtit. 

Koçer “Antalya, Yalova, Kocaeli, Giresun ve Bayburt’ta da işler yürütüyoruz. 13 projeye aynı anda devam ediyoruz. Bundan sonra konut sektöründe de açılım yapma düşüncesindeyiz. İstanbul projemiz ‘Bostancı Deluxe’ ise bizim İstanbul’la tanışma ve prestij projemiz olacak” dedi.

Bu haber 685 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...