Ankara konut projelerinin adresi projedefirsat.com

Ankara konut projelerinin adresi projedefirsat.com

19 Ekim 2018 - 11:00

Ankara Konut Projeleri

Türkiye’nin en büyük ikinci şehri olan başkent Ankara, inşaat şirketlerinin son yıllarda yaptığım atılım ile hayata geçirilen ve yapımına devam edilen konut projeleri sayısında İstanbul’un ardından ikinci sıradaki şehir. Şehrin birçok bölgesinde inşa edilen ve inşası devam eden dev Ankara konut projeleri ile Ankara’nın çehresinde büyük bir fark oluştu. Kentsel dönüşüm projesi ile Tüm Türkiye’de büyük bir gelişim sürecine giren inşaat sektörü için Ankara önemli bir cazibe merkezi halinde.  Vatandaşlar için de Ankara’nın hemen her bölgesinde farklı yaşam standartları sunan ve fiyatlarda da oldukça büyük farklılık gösteren yüzlerce konut projesi son yıllarda inşa edildi.  Ankara’da son yıllarda tamamlanan Metro ve Başkentray gibi projeler de ulaşımı rahatlatarak inşaat sektörü için uygun konut projesi lokasyonları oluşturdu. Projedefirsat.com’u ziyaret ederek Ankara’da biten ve inşası devam eden yüzlerce proje hakkında detaylı ve karşılaştırmalı bir bilgi edinebilirsiniz. Ankara’da sizin için en uygun konut projesini ve en güncel kampanya ve fiyatlara projedefirsat.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Altı milyona yaklaşan nüfusu ile Ankara, TÜİK tarafından açıklanan konut satış istatistiklerinde yine İstanbul’un ardından ikinci sırada yer alıyor. Ankara’da 2017 yılında en çok konut projesi yapılan ve en çok konut satılan ilçeler Keçiören ve Çankaya. Zirvede yer alan Keçiören’de 2017 yılında 25 bin 400 konut satılmış. Çankaya’da ise 2017 yılında 20 bin 848 konut satılmış.

Devlet tarafından inşaat sektöründe bir kalkınma için hayata geçirilen Türkiye İçin Kazanç Vakti gibi projeler ve özel sektörün hayata geçirdiği kampanyalarla ev sahibi olmak isteyen Ankaralılar’a düşük faiz ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti projesine destek veren Ankara konut projelerini ve size en uygun fiyat ve yaşam standartını sunan Ankara konut projelerini projedefirsat.com sitesini ziyaret ederek görebilirsiniz. 

Ankara’da hayata geçirilen konut projeleri ilçeden ilçeye büyük farklılıklar göstermekte. 100 bin TL ile 2 milyon TL arasında Ankara’da Sincan, Keçiören ve Etimesgut daha uygun fiyatlı konut projelerine barındırıyor. Çankaya ve İncek, konut projelerinin fiyatlarının Ankara’da en pahalı olduğu bölgeler. Ankara’nın her ilçesinde inşa edilen yüzlerce proje hakkında en güncel ve en doğru bilgiyi almak için projedefirsat.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber 576 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...