Atlantik Halı’dan Velvet, Yaşam Alanları doğallıkla buluşuyor

Atlantik Halı'dan Velvet, Yaşam Alanları doğallıkla buluşuyor

22 Mayıs 2018 - 23:32

Atlantik Halı’dan Velvet

Yaşam alanları doğallıkla buluşuyor

Türk halı sektörünün ilk uluslararası ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi Belgesine sahip markası Atlantik Halı, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Velvet ile yaşam alanlarını doğallıkla buluşturuyor. Akıllı boyama tekniği ile boyanan ve yüzde 100 doğal viskon ipliklerle dokunan Velvet, parlak ve yumuşak görüntüsüyle yaşam alanlarını farklılaştırmanın ismi oluyor.

Üretiminin yüzde 65'ini 7 kıtada 50 ülkeye ihraç eden ve Türk halı sektörünün ilk uluslararası ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi Belgesine sahip markası olan Atlantik Halı, birbirinden şık halılarıyla adından söz ettirmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Velvet ile toz problemi minimize ediliyor

Sektöre farklı bir açından baktığını koleksiyonuna eklediği Velvet ile kanıtlayan Atlantik Halı, takipçilerinin beğenisini kazanıyor. Akıllı boyama tekniği ile boyanan ve yüzde 100 doğal viskon ipliklerle dokunan Velvet, dokuma sonrasında özel yıkama teknikleriyle yıkanarak toz problemini minimize ediyor. Velvet, parlak ve yumuşak görüntüsüyle yaşam alanlarını farklılaştırmanın ismi oluyor.

Editöre Not: Velvet’i kesinlikle fırça ve ağartıcı kimyasallar kullanarak yıkamayı ve/veya yıkatmayı tavsiye etmeyen Atlantik Halı, fırça kullanımının doğal ipliğin hassas yapısında elde edilen parlak görünümünün ve yumuşak dokunun kaybolmasına neden olabileceğinin altını çiziyor. Ayrıca Atlantik Halı, ağartıcı kimyasal kullanımının da renk değişimlerine sebebiyet verebileceğini belirtiyor.

Atlantik Halı Hakkında: Yüksek kaliteli makine halısı üretiminde Türkiye'nin önde gelen tesislerinden biri olan ATLANTİK İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1987 yılında Kayseri'de kurulmuştur. 2013 yılından bu yana Gaziantep’te üretimine devam eden Atlantik Halı, bilgisayar ortamında desen tasarımı, tops elyaftan iplik üretimi, dokuma, bitim ve konfeksiyon olmak üzere tüm üretim aşamalarını kendi entegre üretim tesislerinde gerçekleştirilen ATLANTİKHalı, aynı zamanda Türk halı sektörünün ilk uluslararası ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi Belgesine sahip kuruluşudur. Firma, üretiminin %65'ini yedi kıtada 50 ülkeye ihraç etmektedir.

Bu haber 1547 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...