Zemin kaplama malzemeleri ile fark yaratan Ateco Zemin Brandworks ile...

Zemin kaplama malzemeleri ile fark yaratan Ateco Zemin Brandworks ile el sıkıştı

22 Mayıs 2018 - 23:16

Zemin kaplama malzemeleri ile fark yaratan Ateco Zemin Brandworks ile el sıkıştı

Brandworks İletişim Danışmanlığı; zemin kaplama malzemeleriyle öne çıkan Ateco Zemin markasının kurumsal iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi.

Üretici, ithalatçı ve uygulamacı yönleriyle birden fazla firma kimliğine sahip Ateco Zemin Malzemeleri; PR, proje yönetimi, etkinlik yönetimi ve medya ilişkileri alanlarında hizmet almak üzere Brandworks İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.

Ateco Zemin, zemin kaplama malzemelerinde, değişen ofis hayatını kolaylaştıracak, uyum sağlayacak ve modernize edecek son teknolojiyi bünyesinde taşıyor. Tasarımsal anlamda trendleri belirleyen Ateco Zemin ayrıca güncel modayı oluşturan inovatif ürünlerini dünya zemin kaplamaları pazarıyla birlikte ülkemize taşıyan bir firma kimliğine sahip.

Brandworks İletişim Danışmanlığı ise ulusal ve uluslararası şirketlerin yer aldığı geniş ve itibarlı müşteri portföyüne, kurumsal ve pazarlama iletişimi alanında stratejik danışmanlık hizmeti sunuyor. Brandworks İletişim Danışmanlığı bünyesinde Özdilek Holding, Wyndham Grand İstanbul Levent, Geberit, Legrand, Vizyon Turizm, Çilek Odası, Ceylan İnşaat, Birevim, Nelipide ve daha birçok marka yer alıyor.

Bu haber 975 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...