AVRUPA KONUTLARI YAMANEVLER’DE BAHAR FIRSATI

AVRUPA KONUTLARI YAMANEVLER’DE BAHAR FIRSATI

13 Mart 2018 - 13:59

AVRUPA KONUTLARI YAMANEVLER’DE BAHAR FIRSATI

“84 AY 0 FAİZ ve KİŞİYE ÖZEL ÖDEME PLANLARI”

 

Artaş İnşaat’ın Avrupa Konutları markalı projelerinin en yeni halkası Yamanevler’de bahar fırsatları başladı. 84 ay vadenin 0 faizle uygulandığı kampanya kapsamında kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor.

 

İnşaat sektöründeki 40 yılı geride bırakan Artaş İnşaat, Anadolu Yakası’nın hızla değer kazanan bölgelerinden Ümraniye’de konumlandırdığı Avrupa Konutları Yamanevler projesinde bahar fırsatlarını başlattı.

 

577.000 TL’den başlayan fiyatlar ve yüzde 1 KDV avantajıylasatışların devam ettiği Avrupa Konutları Yamanevler’in bahar kampanyasında, 84 ay 0 faiz ve kişiye özel ödeme planları sunuluyor.

İstanbul Anadolu Yakası’nın en gözde projeleri arasında yer alan Avrupa Konutları Yamanevler projesiyle 11 blokta 1.558konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari ünite hayata geçirilecek.

 

Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 71metrekare ile 248 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

 

ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP 

 

Yüzme havuzlarından süs havuzlarına, koşu parkurundan çocuk oyun alanına, özel spor merkezinden hemen yanında bulunan park alanındaki tenis kortuna, mini futbol sahasından basketbol ve voleybol sahalarına kadar, tüm aktivite imkanları Avrupa Konutları Yamanevler’de yer alıyor.

Bu haber 746 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...