Babacan Palace ve Babacan Prime Suits’te Kira Garantisi

Babacan Palace ve Babacan Prime Suits’te Kira Garantisi

Babacan Yapı, Place ve Prime Suits projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında her iki projede de bin 500 TL ile 2 bin TL arasında değişen miktarda kira garantisi veriliyor…

09 Şubat 2018 - 22:20

Babacan Yapı, Babacan Palace ve Babacan Prime Suits projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında her iki projede de bin 500 TL ile 2 bin TL arasında değişen kira garantisi sunuluyor. 

Babacan Palace ile Babacan Prime Suits projelerini kapsayan kampanyada, 269 bin TL değerindeki daireye aylık bin 500 TL, 370 bin TL değerindeki daireye ise aylık 2 bin TL’lik kira garantisi veriliyor. Ayrıca 370 bin TL’lik daireyi satın alanlara ful eşya hediye ediliyor. 

Beylikdüzü’nde yükselen Balacan Palace projesinde toplam 248 adet stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 geniş teraslı suit daireler yer alıyor. Projede fiyatları 269 bin TL’den başlıyor. Babacan Palace, E-5 ve metrobüs durağına yürüme yer alıyor.

 Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirilen Prime Suites, 4 bin 500 metrekarelik alan üzerinde toplam 142 daireden oluşuyor. 
İstanbul’un ana arterlerinden TEM Otoyolu’na bağlantısı bulunan Prime Suites, Atatürk Havalimanı, metro ve metrobüse kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Projenin sosyal donatıları arasında ise; güvenlik, otopark, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, yüzme havuzu, businesscenter, housekeeping ve rezidans hizmetleri bulunuyor.

Bu haber 1572 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...