10 Modern Banyo Dekorasyonu

10 Modern Banyo Dekorasyonu

10 modern banyo dekorasyonu fikirleri ile ilham alabilirsiniz. Banyo dekorasyon fikirleri arıyorsanız, örneklere göz gezdirerek siz de banyonuza modern bir hava katabilirsiniz.

26 Eylül 2017 - 12:22

10 modern banyo dekorasyonu fikirleri ile ilham alabilirsiniz. Banyo dekorasyon fikirleri arıyorsanız, örneklere göz gezdirerek siz de banyonuza modern bir hava katabilirsiniz.

Sizin için seçtiğimiz 10 modern banyo dekorasyonu ile ilham perileri omuzunuza konabilir! Temiz ve düzenli görünümü nedeniyle banyolarda modern stili mükemmel bir seçimdir. Basit ve yalın uygulamalarla modern bir banyo tasarlayabilirsiniz. Öncelikle banyonuzda kullanacağınız vitrifiye tasarımlarına karar vererek işe başlayabilirsiniz. Günümüzde pek çok modern vitrifiye tasarımları bulunuyor. Daha sonra ise banyonuzun renklerine karar vermelisiniz. Modern bir banyo için çok fazla renk kullanmaktan kaçının. Renk paletinizde bir rengin tonlarını ya da en fazla iki renk uygulamaya özen gösterin. Modern banyo dekorasyonu için kahve tonları ve siyah oldukça uygun seçimler olacaktır. Ayrıca floresan renkleri kullanarak da modern-retro bir tarz yakalayabilirsiniz. Örneğin parlak bir turuncu ya da yeşil ile farklı bir modern banyo havası yakalamanız mümkün.

Eğer banyonuzda küvet kullanmayı düşünüyorsanız da modern ve yalın tasarımları seçmelisiniz. Kavisli tasarımlardan uzak durarak yalın ve sade modelleri kullanabilirsiniz. Banyonuzda duşakabine yer verecekseniz, özellikle camların sade olmasına dikkat edin. Desenli ve figürlü camlar kullanmak yerine, düz ya da hafif buzlu camlara sahip duşakabin modelleri seçebilirsiniz.

Modern banyo dekorasyonunda karo seçimleri de oldukça önemli. Yalın, sade ve minimalist stile sahip karoları kullanmanız, modern banyo stilinizi güçlendirecektir. Eğer bütçeniz izin veriyorsa doğal taşların yalın modellerine göz atabilirsiniz. Modern banyolar için aksesuar ve aydınlatma unsurlarını da unutmayın. Modern bir banyo dekorasyonu için aksesuarlar konusunda cimri olmalısınız. Çok fazla kullanacağınız aksesuarlar, modern banyonuza gölge düşürecektir. Küçük mumluklar ya da minik bir vazoya yer verebilirsiniz. Modern tasarımlara sahip sarkıt lambalar ya da apliklerle banyonuzu yalın bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca ayna seçiminizi de sadelikten yana kullanmalısınız.

Modern bir banyoya sahip olmak istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz 10 banyo dekorasyonu fikirlerine göz atabilirsiniz. Banyo dekorasyon fikirleri için size ilham verecektir.

Bu haber 1553 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...