Halılarda 2017 Sonbahar Kış Trendleri

Halılarda 2017 Sonbahar Kış Trendleri

Halı, evlerin, özellikle sonbahar ve kış dönemlerinde vazgeçilmezi.

26 Eylül 2017 - 12:18

 Karmaşık olmayan tasarım yapılarına bakmayın, ev dekorasyonu içinde pek çok açıdan oldukça önemli roller üstleniyorlar. Evdeki ses ve akustiği dengeliyor, ısıyı tutuyor ve bizim için yumuşak bir zemin hazırlıyorlar. Halılarda 2017 sonbahar kış trendleri huzurlarınızda.

Dev halılar

Tüm oturma bölümü ya da yemek masasının altını kapsayacak büyüklükte sade ya da desenli halılarsezonun öne çıkanlarından. Çoğunlukla ekru ve pudra tonlarda, az desenli ve renkli modeller tercih sebebi.

Örgüler, sıcacık dokular

2016 yılının sonlarından bu yana el işi, örgü ve özellikle kuzey havasını taşıyan soğuk tonlarda yumuşacık, sıcak dokuların etkisi altındayız. El örgüsü halılar ve peluş halılar bu kış da evlerimizin baştacı olacak.

Kat kat halı kullanımı

Fotoğraf: Elementsofstyleblog.com

Farklı doku ve boyutlardaki halıları bir arada üst üste, birbirileriyle kesişecek şekilde yerleştirmek bu sezonun modası. Özellikle düz renkler üstünde desenli halılar ya da hasır ve jüt halılar üstünde örgü halılar oldukça şık sonuçlar veriyor.

Etnikler yine gözde

Fas halıları, Türk ve İran halıları, etnik desen ve motifler 2017 sonbahar ve kışında bizimle olacak. Bu konuda en zengin ülkelerden birisi olmamız bizim avantajımız. Geleneksel değerlerden vazgeçmemeli.

Hasır, jüt ve kilim

Tüm yaz hem teras ve balkonları hem de içeride salon ve yemek odalarını kapladı hasır ve jüt halılar. Tasarım ve dekorasyonda mevsimsiz stillere geçişler birlikte sonbahar ve kış günlerinde de bizimle olacaklar. Kimi zaman diğer halılarla birlikte kimi zaman ise tek başlarına.

Bu haber 1308 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...