Dekorasyonda Son Moda ’ ISS Moss’

Dekorasyonda Son Moda ' ISS Moss'

Dekorasyonda Son Moda ‘’ ISS Moss’’ Türkiye’de 155 çalışanı olan 6000 in üzerinde firmaya hizmet sunan ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri  ‘’Moss’’ uygulamasıyla, dekorasyona yenilikçi bir bakış açısı getiriyor

12 Nisan 2016 - 11:26

Dekorasyonda Son Moda ‘’ ISS Moss’’ Türkiye’de 155 çalışanı olan 6000 in üzerinde firmaya hizmet sunan ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri  ‘’Moss’’ uygulamasıyla, dekorasyona yenilikçi bir bakış açısı getiriyor.



 

Doğal yapısını koruyan yosun ; ev ve işyerlerine ı renk alternatifleri ile farklılık katarken, istenmeyen yüksek sesleri  de engelliyor. Yüzde 100 doğal, higroskopik, toz tutmayan, haşere oluşturmayan , hipoalerjik, renk değişikliği yaşanmayan ve yanıcı olmayan yapısı ile tüm ilgileri üstüne topluyor.

ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri  tarafından uygulanan ‘’Cladonia stellaris yosun uygulaması’’ , kırılgan ve hassas yapısıyla hasat işlemi sonrasında doğal yapısını korumaya devam ediyor. Yosunlar toksik olmayan mineral bir işlem ile stabilize ediliyor.  Hem dekoratif hem de sağlıklı ürün, farklı uygulama alanları ile hem göze hem de sağlığa hitap ediyor.

 

Bu haber 941 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...