Forum İstanbul 2016 Basın Daveti

Forum İstanbul 2016 Basın Daveti

2023 Türkiye Vizyonu hareketinin öncülüğünü yapan Forum İstanbul konferanslarının 15

12 Nisan 2016 - 11:17

2023 Türkiye Vizyonu hareketinin öncülüğünü yapan Forum İstanbul konferanslarının 15.si bu yıl 5- 6 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Swissotel’de “ Yeni Dengeler Arayan Geçiş Sürecinde Bir Dünya, Yeniden Konumlanmaya Kararlı Dönüşüm Sürecinde Bir Türkiye’’ ana temasıyla gerçekleşecek.



Doğuş Grubu, Şekerbank ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin stratejik partner olarak destek verdiği Forum İstanbul 2016; 5 Mayıs Perşembe günü TC Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun açılış konuşması ile başlayacak.


Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın da katılacağı ve iki gün boyunca sürecek forumun ilk gününde ’’Küresel trendler’’, ‘’Küresel rekabetçi bir Türkiye için ihracatta yeni atılımlar’’, ‘’Dönüşümün yeni adı: Endüstri 4.0’’, ‘’Küresel Ekonomik ve jeopolitik gelişmeler ışığında enerji denklemi ve Türkiye’’ konuları Türkiye ve Dünya’nın önde gelen iş insanları tarafından tartışmaya açılacak.


T.C. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in açılış konuşmasıyla başlayacak 6 Mayıs Cuma günü ise ‘’İstanbul Finans Merkezi ve Yeni Nesil Bankacılık’’, ‘’Türkiye & Ulaşım, Lojistik, Deniz ve Hava Limanı İşletmeciliği’’ ve ‘’Kentlerin Planlanması’’ konuları birbirinden değerli konuşmacılar tarafından masaya yatırılacak.


Avrupa Komisyonu Eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen’ın konuk konuşmacı olarak katılacağı Forum İstanbul 2016’da; Hindistan Times Dış İlişkiler Editörü Pramit Pal Chaudhuri, Al Sharq Forum Kurucu Başkanı Wadah Khanfar, Commerzbank Gelişen Piyasalar Baş Stratejisti Simon Quijano-Evans, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) Küresel Sermaye Piyasaları Direktörü Hung Tran, Marka Strateji Uzmanı Bernhard Pompey, Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı M.Steven Young, Deutsche Bank Başekonomisti Dr. Melhem Melhem forumun diğer yabancı konukları arasında.


2023 Türkiye Vizyonu hareketinin öncülüğünü yapan ve 15. yılında uluslararası bir platform olarak marka olmanın haklı gururunu yaşayan Forum İstanbul 2016’da siz değerli basın mensubunu da aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.


Program detaylarını ekte bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Bu haber 665 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat