Sizi Uykunuzdan Edecek En Korkunç Telefon Görüşmeleri15+

Sizi Uykunuzdan Edecek En Korkunç Telefon Görüşmeleri15+

"Dünyanın Kaydedilmiş En Korkunç 10 Telefon Görüşmesi" isimli videonun metni aşağıdadır:

11 Mayıs 2016 - 22:12

"Dünyanın Kaydedilmiş En Korkunç 10 Telefon Görüşmesi" isimli videonun metni aşağıdadır:


1)
Stamford, Connecticut'da yaşayan ve zorlu hayatta dul bir anne olan Charla Nash, Sandra ismimli bir kadına ait bir firmada sevk memuru olarak işe başlamıştı.
Zamanla bu iki kadın çok iyi arkadaş oldular.



Arkadaşlıkları sırasında Charla Sandra'nın evde beslediği şempanzesi ile tanıştı.
Şempanze ara-sıra hiç beklenmedik şekilde öfkeli hareketler sergileyip sahibinin tüm uğraşlarına rağmen yoldan geçen yayalara saldırsa da toplum için hiçbir zaman bir tehlike unsuru olarak görülmedi.

Ancak Charla'nın hayatı 16 şubat 2009'da Sandra'nın onu eve şempanzeyi sakinleştirmesine yardımcı olması için çağırmasıyla bir felakete dönüştü.
İyi bir arkadaş olarak Charla arkadaşına gitmeye kendini zorunlu hissetti ve yola koyuldu. Dikkatlice şempanzeye doğru ilerliyordu, fakat ne yazık ki yanına varamadan şempanze vahşi bir şekilde Charla'ya saldırıp yüzünü güçlü elleriyle ayırmaya başlamıştı.

2)
Paul Michael Stephani kadınları tornavida veya buz kıracağı gibi aletlerle 60’dan fazla kez bıçaklayarak veya boğarak vahşice katleden Amerikalı bir seri katildir.
1980 ile 1982 yılları arasında işlediği cinayetlerden hemen sonra polisi arayıp çok derin üzüntüler duyduğunu anlatması onu tuhaf yapmakta.

3)
Jake Evans 17 yaşında ebevenyleri ve kız kardeşleriyle beraber yaşayan bir gençti.
Dışarıdan sıradan bir genç çocukmuş gibi görünüyordu, ancak içinde dışarı salınmayı bekleyen büyük bir karanlık vardı.
3 Ekim 2012 tarihinde babası ve diğer aile üyeleri şehir dışındayken bir tabancayla öz annesi Jamie’yi ve küçük kız kardeşi Mallory'i soğukkanlılıkla nedesizce öldürdü.
Aile üyelerinin cansız bedenleri öylece yerde yatarken gece 12.30'da şeytanca polisi arayıp ne yaptığını anlattı.
Jake yakalanınca diğer kız kardeşini, büyük babasını ve büyük annesini de öldürmeye niyetli olduğunu ve ailesini karşı bir sevgi beslemediğini söylemiş ve acımasız cinayetini anlatan 4 sayfalık bir mektup yazmıştır.

4)
1970'lerde Bashir Kouchaki yurdu Lebanon'u terk ederek Washington'da başarılı bir Fas restorantı açtı. Bashir tam anlamıyla Amerikan rüyasını yaşıyordu fakat 1983'te her gün birkaç kez gelen telefon aramalarının hedefi oldu. Kim olduğu hiçbir zaman çözülemeyen sapık Bashir’i telefonda hep ölümle tehdit ediyordu ve bu 9 yıl boyunca aralıksız devam etti. Bunlar yetmezmiş gibi telefondaki kişi bazen sesini ürpertici bir şekilde küçük bir kız çocuğu sesini taklit ederek çıkarıyordu.
Restorant toplamda 7000’in üzerinde telefon çağrısı aldı.

6)
Şubat 2007 tarihinde Washington’da yaşayan 16 yaşındaki Courtney Kuykendalls’ın telefonu onun isteği dışında menülere girip çıkmaya ve arkadaşlarına mesajlar atmaya başlamıştı. Olay Courtney’nin ve onun aile üyelerinin bir telefon sapığı tarafından aranmaya başlamasıyla daha da tuhaflaştı. Sapık onları belirli aralıklarla arayarak boğazlarını kesip öldürmekle tehdit ediyordu.

7) Columbine Lisesi Katliamı
Bu korkunç olay 20 Nisan 1999’da Colorado, Amerika’daki Columbine Lisesi’nde yaşandı. Eric Harris ve Dylan Klebold isimli 2 öğrenci okuldaki 12 diğer öğrenciyi ve bir öğretmeni katletti.

İkili, facia öncesi ayrıntılı bir plan yapıp çizdiler. Propan bombaları yaptılar, bunları okulun her bir köşesine yerleştirdiler, ama patlatamadılar.
Eğer bombaların hepsi patlatılmış olsaydı, yetkililerin yapmış olduğu açıklamaya göre en az 300 kişi hayatını kaybedebilirdi.

8)
Bu görüşmede; bir kadın bebeğiyle birlikte evde yalnızdır.
Polise evinin kapısında bir adamın dikildiğini ve kapıyı açmaya çalıştığını söylemekte. Maalesef polis olay yerine gelemeden sapık adam kapıyı kırmış ve kadına tecavüz edip saldırmıştır.

9)
Lisa Floyd’un üvey babası bir alkolikti ve öz annesine sıklıkla hakaret ederdi.
Bu yüzden kız kardeşleriyle birlikte daha çok erken yaşlarda şiddete maruz kaldı.

10)
Kevin Cosgrove uluslararası bir sigorta şirketinde çalışan 3 çocuk babası Amerikalı bir iş adamıydı.
11 Eylül 2001 tarihinde Kevin ve iş arkadaşları ikiz kulelerin birinin 105. katında mahsur kaldılar.
Gökdelen sabah saat 9.59'da çökerken onun polis ile görüşmesi ve son anlarındaki dehşet verici bağırışları uluslararası haberlerde çıktı.

Bu haber 1951 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...