Umut Bulut Babasını Toprağa Verecek

Umut Bulut Babasını Toprağa Verecek

Umut Bulut'un babası Ankara saldırısında hayatını kaybetti! Son görüntüleri

15 Mart 2016 - 06:04

Umut Bulut'un babası Ankara saldırısında hayatını kaybetti! Son görüntüleri...


Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, Ankara'daki hain saldırıda hayatını kaybetti. Umut Bulut'un babası Kemal Bulut dün Gençlerbirliği maçını statta izledikten sonra otobüs durağında hain saldırının kurbanı oldu. Galatasaraylı Umut Bulut'un babasının ölümü camiada büyük üzüntüye yola açtı. Merhum Kemal Bulut'un oğluyla son kez görüşmesi ve yaşananların detayları da ortaya çıktı. Öte yandan Skorer'in edindiği bilgiye göre; Galatasaray Futbol Takımı, yarın özel uçuşla Kayseri'ye gidecek ve cenazeye katılacak.

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, Ankara Kızılay'daki hain saldırıda hayatını kaybetti. Umut Bulut'un babası dün Galatasaray'ın deplasmanda Gençlerbirliği ile oynadığı maçı statta izledi, maçın ardından evine dönerken saldırıda hayatını kaybetti. Kemal Bulut'un 1950 doğumlu olduğu öğrenildi.

Galatasaray Kulübünden alınan bilgiye göre, sarı-kırmızılı takımın dün Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'yle Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynadığı maç öncesi sarı-kırmızılı kafileyi kamp yaptığı otelde ziyaret eden ve daha sonra karşılaşmayı da tribünden takip eden Kemal Bulut, müsabakanın ardından meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybetti.

Kemal Bulut'un son görüntüleri ortaya çıktı / Son anda fikir değiştirdi...

Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un oğlunu son kez gördüğü maçtaki görüntüleri ortaya çıktı.
Galatasaraylı Umut Bulut'un babası oğlunun maçını izleyip maç sonunda ise yanına inmekten vazgeçti, evinin yolunu tutarken ölüme gitti. Baba Bulut maç sonunda Umut'un yanına inemedi ve "Ben şimdi Umut'u göremem, burası çok kalabalık, eve gideyim" dedi.

Bu haber 560 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...