Eminevim’de Faizsiz Ev Kredisi Kullanmadan Ev Sahibi Olun!

Eminevim'de Faizsiz Ev Kredisi Kullanmadan Ev Sahibi Olun!

09 Mayıs 2018 - 15:38 - Güncelleme: 22 Mayıs 2018 - 19:57

“Birlikten kuvvet doğar” düşüncesi ile oluşturulmuş ve yarım asırdır güvenilir sistemi ile faaliyet gösteren Eminevim, faizsiz ev kredisi almadan müşterilerini ev sahibi yapıyor. Eminevim tarafından hayata geçirilen bu özel sistemde, faizsiz ve peşinatsız ev sahibi olma ilkesi ile binlerce kişi gereksiz faiz ödemek zorunda kalmadan ev sahibi oluyor. Bankaların yüksek faiz oranlarının yanı sıra alınmak istenen ev için ödenmesi gereken peşinat miktarı da pek çok kişiyi ev sahibi olma hayalinden alıkoyuyor. Eminevim’de hiç faiz ödemeden, üstelik peşinat vermeden ev sahibi olmak çok kolay! 

Bankaların faizli kredili sistemi ve bu sistemin insanları zorlayıcı noktaları tespit edilerek tamamen müşteri memnuniyeti odaklı oluşturulan Eminevim, sıfır faiz ve peşinatsız ev sahibi olmanın yanı sıra oluşturduğu sistemde daha pek çok avantaj da sunuyor. Güvenilir ve yılların referansına sahip olan Eminevim sistemine dahil olanlar, hayallerini kurdukları, bütçelerine uygun evlerine kavuşuyorlar. 

Eminevim Sistemi Faizsiz Konut Kredisinden Daha Avantajlı…

Eminevim elbirliği sistemi faizsiz konut kredisi hizmetlerine göre çok daha avantajlı. Sisteme dahil olmak isteyenler, satın almak istedikleri eve karar verdikten sonra geriye sadece Eminevim’e başvurmak kalıyor. Sistemin en büyük avantajı; faiz ve peşinat ödemeden ev sahibi olmak. Ancak hazırda birikmiş peşinatı olanlar, peşinat ödeyerek daha erken ev sahibi olabiliyor. Bankaların müşterilerine dayattıkları kesin kalıpların tamamen dışında bir sisteme sahip olan Eminevim’de ödeme standartlarını, vadeyi ve koşulları ev sahibi olacak kişiler belirliyor. Sistem içerisine dahil olan kişilerin haklarının korunması için sabit tutulan uygulamalar dışında herkes bütçe durumları doğrultusunda kira öder gibi ev sahibi oluyor.

60 aydan 120 aya kadar olan vade seçenekleri içerisinden almak istediği evin tüm değerini hangi vadede ödeyebileceğine karar veren kişiler, peşinat ödemeden de vade sürecinde ev sahibi oluyor. Vade süreci, hem aylık ödemelerin miktarını hem de belirlenen tutardaki ev için kaç kişilik bir grup oluşturulduğunun sayısını veriyor. Örneğin; 80 aylık vade içerisinde 80 kişi yer alıyor. Her ay toplanan para miktarı, tutarı belirlenmiş olan eve tekamül ediyor. Noter huzurunda yapılan çekiliş ile de her ay grupta yer alan bir kişi evini teslim alabiliyor. Vade süreci içerisinde evini teslim alanlar, kiradan kurtuldukları için hem kira hem de aylık taksitlerini ödeyenlere destek olmak amaçlı taksit miktarlarını daha fazla ödüyor. Böylece kirada oturan ve evini almayı bekleyen kişiler daha az miktar ödemiş oluyor. Bu da sistemin el birliği anlayışı ile adaletli bir şekilde işlediğini bir kez daha kanıtlıyor.

Ev Sahibi Olmak için Doğru Adres Eminevim!

Eminevim, 27 yıldır oluşturduğu sistem ile binlerce kişiye faiz ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını aralıyor. Ev sahibi olmanın yanı sıra arsa, iş yeri, araba gibi özel mülkleri de Eminevim sistemi sayesinde faiz ödemeden almak mümkün. Konut alma fikrinde olan kişiler için en uygun ev kredisi aramak yerine Eminevim sistemine başvurabilir. Bütçeniz neye elveriyorsa, aylık yapabileceğiniz minimum ödeme tutarı ile ev sahibi olabilirsiniz. Bütçenizin sizi zorladığı durumlarda taksitlerinizi 6 aya varan süreçte dondurabilir ya da daha az ödemeler gerçekleştirebilirsiniz. Faiz ödemeden, peşinat için bütçenizi olduğundan fazla zorlamadan size en uygun ev sahibi olma yöntemini seçerek kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz.

Sistem hakkında daha detaylı bilgi almak, faiz ve peşinat ödemeden ev sahibi olmak için şehrinizde bulunan Eminevim şubesine bizzat gidebilir ya da internet sitesi üzerinden form doldurabilirsiniz. 

 

Bu haber 1525 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...