AND Pastel bugün satışa çıkıyor

AND Pastel bugün satışa çıkıyor

AND Gayrimenkul'ün Kartal'daki projesi AND Pastel'in basın lansmanı 22 Nisan'da gerçekleştirilecek

22 Nisan 2016 - 08:08

AND Gayrimenkul'ün Kartal'daki projesi AND Pastel'in basın lansmanı 22 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Anadolu Grubu'nun inşaat firması olan Anadolu Gayrimenkul, Kartal - Soğanlık'ta ilk projesi AND Pastel'i görücüye çıkarıyor. 1,200 konutluk bir proje olan AND Pastel'de 5 bin 500 kişinin yaşayacağı düşünülüyor.

AND Pastel'de 1+1'den 4+1'e kadar değişen konutların teslimleri 2018 Haziran'da yapılacak. Arsa alanı 46 bin 597 metrekare olan AND Pastel, 7 blok halinde yükseliyor. Yeni nesil bir mahalle olarak tanımlanan AND Pastel'de ofisler ve ticari alanlar da mevcut.

 

Şirket çalışanlarına ön talep döneminde öncelik sağlandı. Kartal Adliyesi'ne 600 metre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,3 kilometre mesafede yer alan AND Pastel, 9 farklı firma tarafından yapılan 11 araçtırma sonucunda şekillendi. Hedef kitlenin beklenti ve istekleri analiz edilerek proje oluşturuldu.

AND Pastel içerisinde; yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, spor salonu, sauna gibi pek çok sosyal birim bulunacak. Projede deniz ve adalar manzarasının yanı sıra, yüzde 70 oranında korunan yeşil alan ile şehrin merkezinde, renkli ve bir o kadar sakin bir yaşam çok yakında satışa çıkıyor.

Bu haber 574 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...