Dijital İK Zirvesi’nde gıda sektörünü Saray Muhallebicisi...

Dijital İK Zirvesi'nde gıda sektörünü Saray Muhallebicisi temsil etti

Bu yıl 3

19 Nisan 2016 - 18:27

Bu yıl 3. kez gerçekleşen, Türkiye’nin önde gelen şirketleri ve holdinglerin insan kaynakları yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldığı Dijital İK Zirvesi’nde gıda sektörünü Saray Muhallebicisi temsil etti.

GIDA SEKTÖRÜNÜ ZİRVEDE SARAY MUHALLEBİCİSİ TEMSİL ETTİ

Hürriyet Gazetesi, Aktaş Holding, Doğuş Otomotiv, Tofaş, Medikal Park, Tüpraş, Markafoni, Doğan Egmont, Türk Traktör, Intercontinental Hotels Group gibi farklı disiplinleri temsil eden öncü kurumların yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldığı zirveye; Saray Muhallebicisi İnsan Kaynakları ve İş Geliştirme Direktörü Ayşegül Baltacı Tezel konuşmacı olarak katıldı.

Hilton İstanbul Bosphorus’da gerçekleşen zirvede Tezel, “Gelecek yıllarda dünya nereye gidiyor?”, “İnsan Kaynakları olarak dijital dünyanın yeniliklerine hazır mıyız?”, “İk’nın yeni rolü” başlıklı konferanslarda yaptığı konuşmada, gıda sektörü için dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Tezel: “Sosyal hayatımızı ve tüketim alışkanlıklarımızı önemli ölçüde etkileyen teknolojiyi kendi lehimize kullanabiliriz.”

Dijital dünyanın, özellikle de akıllı telefonların davranışlarımızı ciddi şekilde etkilediğinin altını çizen Tezel, teknolojinin sosyal hayatımıza yansımalarını şu örneklerle açıkladı:

“Son 5 yılda restoranlarda yemek yeme süresinde ortalama 50 dakikalık bir artış oldu. Sipariş verme süresi; wifi şifresi sorma, bulunduğunuz yerde fotoğraf çekip konum belirleyerek paylaşmayla beraber 8 dakikadan 21 dakikaya çıktı. Müşterilerin, yemeğin ve kendisinin fotoğrafını çekme süresi bugün ortalama 3 dakika. Paylaşılan fotoğraflara gelen beğeniler kontrol edildiği için, hesap ödeme sürelerinde de 30 dakika artış görülüyor. Restorandan çıkan müşterilerin %20’si ise telefonlarına bakarken başkalarıyla çarpışıyor.”

Bugünün dijital dünyasındaki teknoloji alışkanlıklarımızın sosyal hayatımızı önemli ölçüde etkilediğini ifade eden Ayşegül Baltacı Tezel, konuşmasında karar verme süreçlerimizin bu değişimi etkilediğini, teknolojiyi kendi lehimize kullanabileceğimizi vurguladı.

Biletleri günler öncesinden tükenen zirveye konuşmacı olarak katkılarından dolayı Tezel’e teşekkür plaketi verildi.

Bu haber 1135 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...