Ece Holding Ar-Ge Merkezi çalışmalarıyla en başarılı 21 proje...

Ece Holding Ar-Ge Merkezi çalışmalarıyla en başarılı 21 proje arasında yerini aldı

Türkiye'de faaliyette olan 248 Ar-Ge Merkezi arasından seçilen ve Ece Holding Ar-Ge Merkezi’nin de aralarında bulunduğu 21 başarılı projenin sunulduğu ‘’Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri Paylaşım Toplantısı’’; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla gerçekleşti

21 Nisan 2016 - 21:41

Türkiye'de faaliyette olan 248 Ar-Ge Merkezi arasından seçilen ve Ece Holding Ar-Ge Merkezi’nin de aralarında bulunduğu 21 başarılı projenin sunulduğu ‘’Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri Paylaşım Toplantısı’’; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla gerçekleşti.




Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri Paylaşım Toplantısı”; sayıları 250’ye yaklaşan Ar-Ge merkezlerinin kurumsal kapasitelerinin artırılması, yönetimsel yetkinliklerinin geliştirilmesi, gelecekte ortaya çıkabilecek uygulama fırsatlarının değerlendirilmesi, Ar-Ge merkezleri arasındaki etkileşimin artırılması ve iyi uygulamaların tüm Ar-Ge merkezlerine yaygınlaştırılması amacıyla düzenleniyor.



Bu yıl 14-15 Nisan 2016 tarihlerinde Antalya Belek’te Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla gerçekleşen ‘Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri Paylaşım Toplantısı’’na Antalya Valisi Muammer Türker ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı.



Geniş bir katılımla gerçekleşen Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri Paylaşım Toplantısı’nda Ece Holding Ar-Ge Merkezi Müdürü Mustafa Yaman kamu-sanayi-üniversite işbirliği alanında örnek proje seçilen ve Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile ortaklaşa hayata geçirilen “Ortak Eğitim Protokolü" projesini sundu.



Sanayi ve üniversite işbirliğinin önemine de vurgu yapılan sunumun ardından bu uygulamanın hayata geçirilmesine destek veren Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Satılmış Basan'a Ece Holding adına teşekkür edildi.

Bu haber 560 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat