İmkon’dan 23 Nisan Mesajı: Muhteşem Zaferin Müjdelendiği Bir...

İmkon'dan 23 Nisan Mesajı: Muhteşem Zaferin Müjdelendiği Bir Dönüm Noktası

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, 23 Nisan’ın çocuk bayramı olarak kutlanmasının Türkiye’nin çocuklarına verdiği değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlı olduğunu söyledi

22 Nisan 2016 - 21:23

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, 23 Nisan’ın çocuk bayramı olarak kutlanmasının Türkiye’nin çocuklarına verdiği değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlı olduğunu söyledi.



İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Tellioğlu, egemenliğin kayıtsız şartsız millete tevdi edilişinin ve TBMM'nin açılışının yıl dönümünü kutlamanın coşkusunun hep birlikte yaşandığını vurguladı.

 

Tellioğlu mesajında şu ifadelere de yer verdi:
“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü olan bugün, milletimizin tarihinin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihte yerini almıştır. 23 Nisan’ın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması ülkemizin çocuklarına verdiği değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlıdır. 23 Nisan 1920 Türk milletinin, bağımsızlığına kast eden düşmanlara karşı, tarihin şahitliğinde meydan okuması ve cumhuriyetin ilanı ile sonuçlanarak muhteşem zaferin müjdelendiği bir dönüm noktası olmuştur. Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümünde sevgi dolu yürekleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyor, saygılar sunuyorum.

Bu haber 496 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...