Kadınlar İçin Herşeyin En Güzeli Fakir Hausgeräte’den

Kadınlar İçin Herşeyin En Güzeli Fakir Hausgeräte'den

Elektrikli ev aletleri sektörünün nesillerdir lider markası Fakir Hausgeräte’den, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların yükünü hafifletecek ürünler…

02 Mart 2016 - 18:41

Elektrikli ev aletleri sektörünün nesillerdir lider markası Fakir Hausgeräte’den, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların yükünü hafifletecek ürünler…


Ürünlerinde, güvenilir Alman teknolojisini tasarım ve işlevsellikle buluşturan Fakir Hausgeräte, tüm kadınların emeğine saygı duyarken ev işlerindeki yükünü hafifletiyor.

Elektrik süpürgesinden, kişisel bakım cihazlarına, mutfak grubu küçük ev aletlerinden, ütüye kadar kadınların ihtiyacı olduğu her alanda onlara kolaylık sağlıyor.


Kadınların evlerdeki vazgeçilmezi Veyron Turbo toz torbasız vakum süpürgesi, 850 watt elektronik ayarlanabilir vakum gücüyle tüm zeminlerde yüksek performans gösteriyor. Veyron Turbo baza altı ve dolap üstü temizlik aparatı ulaşılması zor bölgelerin temizliği için özel olarak tasarlanmış olup, H.E.P.A filtresiyle havada bulunan partikülleri arındırabilme özelliğine sahip. Veyron, yüksek emiş gücüyle derinlemesine temizlik sağlarken, 1,5 L toz kapasiteli haznesiyle uzun süreli kullanım sağlıyor.
Kadınların mutfaktaki en büyük yardımcısı Lucca Blender Seti, 1000 watt gücünde olup, ergonomik tasarımıyla çırpma, doğrama, karıştırma gibi pek çok işin üstesinden kolaylıkla geliyor. Paslanmaz çelik aparatları sayesinde soğan, havuç, çiğ et, fıstık gibi besinleri parçalamak için ideal doğrayıcı görevi görüyor. 900 ml ölçü kabıyla kadınlara kalabalık sofralar için benzersiz lezzetler hazırlama imkanı veriyor.
Her alanda kadınların rahatlığını düşünen Fakir Hausgeräte, güzellik salonlarındaki profesyonel epilasyon teknolojisini IPL 250.000 SalonPro Sistem ve IPL 100.000 SatinskinPro Sistem Kompakt Tasarım ürünleriyle evlere taşıyor. 250 bin ışık atımlı IPL 250.000 SalonPro Sistem, rakiplerine kıyasla 7 cm2’lik XXL en geniş ışık alanı sayesinde tüm vücuda yaklaşık 26 dakikada uygulanabilen en hızlı IPL cihazı olma özelliğini taşıyor.

Kompakt tasarımı ile vücudunuzun en küçük bölgelerinde bile en etkili sonucu veren IPL 100.000 SatinskinPro Sistem Kompakt Tasarım 100 bin ışık atımına sahip. Fakir IPL cihazları pratik, hızlı, güvenli kullanımıyla yüz, kol, bacak, koltuk altı, bikini bölgesi, göğüs ve sırt için güvenli epilasyon uygulaması sağlıyor.
Elektrikli ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, kurulduğu günden bu yana kadınların evlerdeki en büyük yardımcısı oluyor.
Ayrıntılı Bilgi: www.fakir.com.tr

Bu haber 1178 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...