Mahall Bomonti İzmir tarih öncesi bir yolculuğa davetlisiniz

Mahall Bomonti İzmir tarih öncesi bir yolculuğa davetlisiniz

İzmirlilerin yeni buluşma noktası Mahal Bomonti İzmir bahçesinde yeni film için hazırlıklar başladı

03 Ekim 2016 - 19:20

İzmirlilerin yeni buluşma noktası Mahal Bomonti İzmir bahçesinde yeni film için hazırlıklar başladı. Tarihi binaların arasında, yüz yıllık palmiye ağaçlarının altında kurulacak perdeye, bu defa tüm dünyada çocukların en çok eğlendiği film Minyonlar yansıyacak.

8 Ekim Cumartesi 19.30’da gerçekleştirilecek etkinliğe tüm İzmirliler davetli.

 

Mahall Bomonti İzmir açık hava sineması keyfi devam ediyor. Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir, özgün ve çok özel konsepti ile şehrin yeni buluşma merkezi olmaya başladı bile. Müze, sanat evi, gösteri alanı, cep tiyatrosu ve performans alanı, seyir terası, açık hava sineması, çocuk dünyası konsepti, tenis kortları, alışveriş sokağı, şık restoran ve kafelerle İzmir’in yeni buluşma merkezi olacak projenin yapımı tüm hızıyla devam ederken muhteşem bahçesinde açık hava sineması keyfi tüm hızıyla sürüyor.

Tarihi binaların ve asırlık palmiyelerin arasında kurulan özel perdede ilk olarak Nadide Hayat filmini izleme şansını yakalayan İzmirliler bu defa Minyonlar filmiyle keyif yapacak. Tüm İzmirliler’in davetli olduğu etkinlik 8 Ekim 2016 Cumartesi 19.30’da gerçekleştirilecek. Mısır ve gazoz Mahall Bomonti İzmir’in ikramı…

Orijinal seslendirmesini Oscar ödüllü Sandra Bullock ve Jon Hamm tarafından gerçekleştirilen filmin Türkçe dublajında kahramanları Beren Saat ve Kenan Doğulu seslendirdi. Hizmet edilecek en çılgın efendiyi bulmak için tarih öncesi çağlardan beri arayışlarını sürdüren Minyonlar, en sonunda umutsuzluğa düşerek kendilerine kurdukları buzul mağarada yok oluşun eşiğine geliyor. Gelmiş geçmiş en büyük kötü olarak görülen Scarlet Overkill ve mucit eşi Herb Overkill için çalışma şansına erişen kahramanlarımız için elbette ki, işler hiç de ummadıkları yönlere sapıyor.

Alsancak ve Kordon’a bir adım, Konak ve Karşıyaka’ya birkaç dakika

240 metre yüksekliğiyle kentin en yüksek binası olacak Mahall Bomonti İzmir, kentin kalbinde tüm yolların kesiştiği çok özel konumuyla yaşamı çok kolaylaştıracak. Muhteşem İzmir manzaralı konut ve ofislerin yer alacağı Mahall Bomonti İzmir, Alsancak ve Kordon’a birkaç adımla, Konak ve Karşıyaka’ya ise birkaç dakikada ulaşım imkanı sağlıyor. Metro istasyonu sadece 400 metrede olan proje, en uzağı 8 kilometrede olan 4 üniversite ve 5 büyük hastanenin de tam merkezinde yer alıyor. Öte yandan Urla 40, Çeşme 50, Manisa 30, Aydın ise 55 dakika uzaklıkta.

Deniz manzaralı, geniş balkonlu daireler cazip fırsatlarla sunuluyor.

Biri yüksek 12 bloktan oluşan Mahall Bomonti İzmir’de, 470 konut, 572 ofis, 90 ticari birim bulunuyor. Haziran 2019’da teslim edilecek projede tamamı mobilyalı 1+0’dan, geniş balkonlu ve körfez manzaralı ailelere uygun tasarlanmış 5+1’e kadar geniş yaşam alternatifleri sunuluyor. Birim fiyatları 325 bin TL’den başlayan projede, konutlar için % 1 KDV avantajı da sunuluyor

Bu haber 604 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...