Uğur Dumankaya Kimdir? Uğur Dumankaya Biyografisi

Uğur Dumankaya Kimdir? Uğur Dumankaya Biyografisi

Uğur Dumankaya hakkında genel bilgiler bu haberimizde

14 Mart 2016 - 09:53



Uğur Dumankaya hakkında genel bilgiler bu haberimizde. Dumankaya İnşaat bünyesinde, Halit Dumankaya'dan Yönetim Kurulu Başkanlığını devralan ve aynı zamanda Halit Dumankaya'nın oğlu .


Uğur Dumankaya
1970 İstanbul Kartal'da doğan Uğur Dumankaya  şuan şirket yönetiminde ikinci kuşağı temsil ediyor.

1994 yılında Dumankaya İnşaat bünyesinde yer alan  Dumankaya, Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesinden mezun oldu.

Yüksek Lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi’nde İşletmecilik İhtisas Yönetimi üzerine tamamladı.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alan Dumankaya, Gayrimenkul Yatırım Ortakları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi, İVİAD, AMPD, ve Galatasaray Spor Kulübü üyesi.

Kent insanının doğal hayata uyumlu bölgelerde yaşama isteğini" göz önüne alarak İstanbul’un çeşitli bölgelerinde her biri farklı bir mimari anlayışa sahip, her biri yeni bir yaşam biçimi sunan projeleri ile bugüne kadar 20.000’i aşkın konutun inşasını gerçekleştirdi.

Dumankaya’nın “Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla değişime ve gelişime açık, müşteri odaklı, yenilikçi projelerinden, Gümüş Vadi Villaları, Dragos Drive, Yenişehir Evleri, Çekmeköy Evleri, Gizli Bahçe Konakları, Dragos Drive 34, Kelebek Vadisi Evleri Gizli Bahçe Evleri, Manzara Konakları, Trend, Akdeniz Evleri, Konsept İstanbul, Trend Ekstra, Dumankaya Minimal, Flex Ataşehir, Kartal'ın "landmark projesi" Dumankaya Vizyon, Türkiye’nin ilk üçlü kulesi Dumankaya İkon, Dumankaya Adres, Dumankaya Adres Botanik, Dumankaya Modern, Dumankaya Cadde, Dumankaya Flex Kurtköy, Adres Panorama, Dumankaya Modern Vadi, Adres Kampüs, Dumankaya Konsept Halkalı sahiplerine teslim edildi.

Dumankaya’nın, inşaatı devam eden yaşam merkezleri, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Mozaik, Adres Sancaktepe, Dumankaya Flex Office, Hi-Fit ve Dumankaya Horizon’dır.

Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden biri olma başarısını yakalayan Dumankaya, 2014 yılı finansal bilgileri ile Capital 500 Türkiye listesinde cirosunu en çok artıran 25 firma arasında 3. sırada yer aldı.

Dumankaya, 2015–2016 futbol sezonu ile birlikte Türkiye’nin ve Avrupa’nın en çok bilinen futbol kulüplerinden Galatasaray’ın ana sponsorluğunu üstlendi.

Dumankaya'nın grup şirketleri; 

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Pusula, Dumankaya Toyota,  Dumankaya Hyundai, Dumankaya Peugeot, Uniplast Plastik ve Dumankaya Sigorta.


www.emlakpiyasalar.com

Bu haber 883 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...