Fortis İstanbul Cadde Dükkanları ve Home Ofisleri 6 Mart’ta...

Fortis İstanbul Cadde Dükkanları ve Home Ofisleri 6 Mart’ta Satışta

Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen Forsit İstanbul projesi kapsamında yer alan cadde dükkanları ve home ofisler 6 Mart’ta açık artırma ile satışa çıkıyor…

25 Şubat 2018 - 14:02

Fortis İstanbul cadde dükkanları ve son kalan home ofisler 6 Mart Salı günü saat 14:00’da açık artırma ile satışa çıkıyor. Açık artırma Eskidji’nin Yenibosna’daki merkezinde yapılacak. 

Proje kapsamında yer alan 9 adet cadde dükkanı ve 61 adet home ofis 6 Mart Salı günü yapılacak olan açık artırma ile sahiplerini bulacak.

239 BİN TL'YE HOME OFİS 
Fortis İstanbul cadde dükkanlarının fiyatları metrekare bazında 6 bin 900 TL’den, home ofislerin fiyatı ise 239 bin TL’den başlıyor. Açık artırmada tekliflerin peşin alındığını söyleyen Yiğit IDK Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit,  istenirse şirket bünyesinde yüzde 25 peşin, 36 ay taksitle ödeme imkânı sunulacağını ifade etti. 

HEMEN TESLİM 
Yiğit, cadde dükkanları ve home ofislerin satış sonrası hemen sahiplerine teslim edileceğinin altını çizdi. 

Forsit İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda Basın Ekspres Yolu’nda yükseliyor. 69 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Fortis İstanbul projesi 192 milyon TL yatımla hayata geçiriliyor. 20’şer katlı 3 bloktan meydana gelen Fortis İstanbul projesinde 705 adet konut ve 21 adet cadde dükkanı bulunuyor. 

Bu haber 633 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi