GAYRİMENKUL ENDÜSTRİSİNİN İLK GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ...

GAYRİMENKUL ENDÜSTRİSİNİN İLK GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ AÇILIYOR!

02 Ekim 2023 - 19:55


Gayrimenkul ve teknoloji, GYODER YTU Startup House-Proptech HUB Girişimcilik Merkezi’nde buluşuyor!

 

GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliğiyle GYODER YTU Startup House-Proptech HUB Girişimcilik Merkezi hayata geçiriliyor. Co-working imkanıyla yeni nesil girişimcilere güçlü bir sinerji ortamı sunacak merkez; yatırım fonları, bireysel yatırımcılar, proptechgirişimcileri ve bu teknolojilere ihtiyaç duyanları bir araya getirecek.

GYODER YTU Startup House-Proptech HUB Girişimcilik Merkezi, gayrimenkul alanındaki girişimcilerin yeni adresi olmaya hazırlanıyor. Merkez, gayrimenkul sektöründe fark yaratan yeniliklerin ve çağın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veren teknolojik çözümlerin hayata geçmesi için projeler geliştiren yeni nesil girişimcileri aynı çatı altında toplamak amacıyla Maslak’ta açılıyor. PropTech HUB’da yatırım fonları, bireysel yatırımcılar, proptech girişimcileri ve proptech'lere ihtiyaç duyan müşterilerle bir arada olacak. 

GYODER ve Y Yıldız Teknopark  birliği ile Maslak 1453 yerleşkesinde kurulacak olan PropTech HUB, inovasyon, iş birliği ve yatırım fırsatları sunarak proptech alanında faaliyet gösteren girişimlerin globale açılan penceresi olacak. YTU Startup House aynı zamanda gayrimenkul sektöründe yerel, bölgesel ve küresel ağı oluşturan liderler ve öncüler ile iş birliği yapma fırsatı konusunda destek sağlarken, GYODER üyeleri arasında bir sinerji ortamı yaratmak adına yeni nesil co-working imkânı sağlayacak.

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncuproptech’in dünyanın en büyük pazar büyüklüğüne sahip gayrimenkul dikeyinin teknoloji açılımı olduğunu belirterek, “Dönüşmekte olan bu dev sektör, büyüklüğü ve hacmi ile en büyük teknoloji fırsatlarını içerisinde barındırıyor. İşlerin yapılış şeklini değiştirmenin ne kadar zorlu olduğunun bilincindeyiz. Bu zorlukları aşmak için; daha iyi ve hızlı çözümler geliştirmekTürkiye'de ve dünyada daha kapsayıcı, güçlü ve sürdürülebilir topluluklar oluşturmak için bir araya gelme fırsatı olarak görüyoruz. Sektörümüzün öncü isimlerinden olan ekibimiz, kurumları ve yatırımcıları gelecek vadeden startup’larla buluşturarak teknolojik ilerlemeyi hızlandıran toplantı ve etkinlikler düzenlemek için ekosistemini, sahip olduğu deneyimi bu projeyle bir araya getirecek” şeklinde konuştu.

 

Girişimcilerin ilk başvuru yapacağı yerler Teknoparklardır

Dünyada kuluçka merkezleri arasında ilk 10’da yer alan YTU Startup House ile girişimleri desteklerini ifade eden YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdürü Orhan Tanışman,proptech kümelenmesini destekleyecek birçok önemli firmaya ev sahipliği yaptıklarını belirtti. Tanışman, “Ülkemizin emlak, sigorta ve mülkiyet yönetimi gibi alanlarda çözüm üreten ve ciddi büyüklüğe sahip şirketleri, bünyemizde faaliyetlerini başarılı bir şekilde yürütüyor. Girişimcilik ekosisteminde çok uzun yıllara dayanan bir bilgi birikimine sahibiz. Dolayısıyla ülkemize kazandırılacak her yeni teknolojiyi desteklemek, onların sermayeye ve doğru networking ağına dahil etmek bizim profesyonel bir şekilde yürüttüğümüz iş. Eğer girişimci olmak ve Ar-Ge faaliyetlerinde bulunmak istiyorsanız, bununla ilgili ilk başvuru yapacağız yerlerden birisi teknoparklardır. Yani girişimcilerimizin birçok seçeneği var bizler de çok sayıda programımızla bu seçenekleri kendilerine tek bir çatı altında sunuyoruz” dedi.

Bilgilendirme toplantısı geniş bir girişimci gruba yapıldı

GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan "GYODER YTU Startup House-Proptech HUB Girişimcilik Merkezi" hakkında bilgilendirme toplantısı 22 Ağustos’ta çok sayıda girişimcinin katılımı ile yapıldı. YTÜ Yıldız Teknoparkve GYODER iş birliğinin kapsamı, GYODER ProptechHUB’ın vizyonu, başvuru ve kiralama süreçlerinin paylaşıldığı toplantıda girişimcilere ve adaylarına detaylı bir şekilde proje kabul şartları anlatıldı. Proje kabul edildikten sonra hayata geçmesi sürecinde; Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Ar-Ge, yenilik ve tasarım faaliyetlerinde bulunanlara mal ve hizmetler kapsamında teşvik ve primler veriliyor. GYODER YTU Startup House-Proptech HUB Girişimcilik Merkezi’ne yoğun bir teveccüh var ve henüz daha lansmanı yapılmadan önemli bir doluluğa ulaştı.

GYODER YTU Startup House-Proptech HUB Girişimcilik Merkezi Maslak ofisinde toplam 1.327 metrekaredekiralanabilir alanlarda; 14 adet kapalı ofis, 76 kişi kapasiteli açık ofis, 5 adet toplantı odası ve 109 metrekarelik etkinlik alanı yer alıyor. Proptech alanında faaliyet gösteren teknoloji şirketleri merkezde yer alabilirken katılım ve Teknopark’ınsunduğu avantajlara sahip olmak için başvuru yapılması gerekiyor.

Başvuru Kayıt Formu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyFiNx7UpKGzs43SV-vUy68s7J-Fmr15i5InU2L8BV4lWG3w/viewform

Bu haber 6297 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...