Gayrimenkul Sektöründe bu hafta

Gayrimenkul Sektöründe bu hafta

15 Aralık 2017 - 14:16 - Güncelleme: 15 Aralık 2017 - 14:22

Acıbadem’in en akıllı projesi Mandarins Acıbadem

Projeniz ne gibi özelliklere sahip (lokasyon avantajı, sosyal donatılar, konut sayısı ve özellikleri)

Projemiz iki etaptan oluşuyor ve toplamda 1115 daire yer alıyor. İlk etaptaki 493 daireyi Mayıs 2018’de konut sahiplerine teslim edeceğiz. 1+1’den 5+1 dublekse uzanan seçenekler sunduğumuz dairelerde diğer projelerden farklı olarak elektrik süpürgesine ihtiyacı ortadan kaldıran merkezi süpürge sistemi, şehir şebekesinden gelen su için arıtma sistemi, pratik kullanım sağlayan USB ve priz girişleri, aydınlatma, havalandırma, su ve doğalgaz gibi kaynakları yöneten akıllı ev uygulaması da projenin sahip olduğu özellikler arasında yer alıyor.

2.2017 yılı konut satışları olarak yükselen bir grafikte seyrediyor, sizin satışlarınız nasıl gidiyor, güncel kampanya bilgilerinizden bahseder misiniz?

İlk etaptaki 493 dairenin yüzde 85’inin satışını gerçekleştirdik. The Mandarins Acıbadem’in konumu, konut ve sosyal donatı özellikleri satışta işimizi oldukça kolaylaştırdı.. Şimdi Al Teslimatta Öde kampanyası ile 120 aya yüzde 0,45 faiz oranı uyguluyoruz. Özellikle faiz oranı önemli bir avantaj sağlıyor, bugün baktığınızda bankalardaki oranlar yüzde 1,15 civarlarında.

 

 

 

 


TÜRKİYE VE AVRUPA’NIN EN BÜYÜK KARMA PROJESİNDE 2. PERDE AÇILIYOR

‘Tema İstanbul Bahçe’

Geniş teras-balkonlu daireleri, yemyeşil bahçe manzaraları ile eşsiz bir yaşam vadeden “Tema İstanbul Bahçe” Etabında 363 konut yer alırken projede lansman dönemine özel dairelerin metrekaresi 5.200 liradan başlıyor. projede “Tema İstanbul Bahçe”de; büyüklükleri 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 363 daire yer alıyor.

3 Farklı şehir, 4 büyük projede toplam 300 milyon Tl değerinde daire satışı gerçekleşti

İstanbul, İzmir ve Ankara’da yatırımlarına tüm hızıyla devam Nuhoğlu İnşaat, son gerçekleştirdiği kampanya ile Ekim ayından bu yana toplam yatırım değeri 2.4 milyar TL olan Yenitepe Kadıköy, Yenitepe İzmir, Marinera Çeşme ve Cubes Ankara projelerinden kısa sürede 300 milyon TL değerindedaire satışı gerçekleştirdi. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu “Bu satışlar tüketicinin hem Nuhoğlu İnşaat’a hem de ülke ekonomisine duyduğu güveninin göstergesi” dedi.

Akzirve Strada’da yeni dönem: Strada Plus

Toplamda üç etap olarak planlanan projenin 747 konutluk ilk etap inşaatı 10 ay içerisinde %50 oranında tamamlandı ve dairelerin tamamının satışı gerçekleştirildi. Birinci etap için erken teslim planlanmaktadır. Bu yüksek talep doğrultusunda ikinci etap Strada Plus ise 1+1 ve 2+1’ler yoğunlukta olacak şekilde planlandı. Strada Plus’ta 315 adet 1+1, 231 adet de 2+1 daire yer alıyor.

Sektör patronlarından sporun birleştirici gücü hakkında Fanatik için özel yorum!Videoyu Oynat

 


Lens İstanbul YK Üyesi Mert Kutlu: Renklerin kardeşliğine inanıyoruz

Hepimiz farklı takımları tutabiliyoruz ama Türkiye bayrağı altında hepimiz istediğimiz zaman buluşabiliyoruz.

Hasanoğlu İnşaat YK Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu: Sporun insan hayatında önemi büyük

Futbol dışında motor sporlarına olan ilgimden dolayı sporun birleştirici gücünü katıldığım tün organizasyonlarda hissediyorum.

Mandarins İnşaat İcra kurulu Üyesi Emin Can Aydın: İnsanlar kendilerine uygun olan sporu buldukları zaman etkisi tüm hayatlarına olumlu olacaktır

İnsanları 90 dakikada olsa günlük sıkıntılarından uzaklaştırmak her aktivitede mümkün olmuyor. Bunu sadece sporla yapabilirsiniz.

Mandarins Acıbadem YK Üyesi Bülent Selimoğlu: 

Spor bütün dünyada herkesin din, dil, ırk ayırt etmeksizin rahatça birleşebildiği bir alan.

216 koru Plus’, 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Projelerini Türk ailesinin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlayan 216 Yapı, Çekmeköy Taşdelen’de hayata geçirdiği yeni projesi ‘216 Koru Plus’ı satışa sundu. Yatırımcılarına yüksek prim vaat eden projede daire fiyatlarıise 2+1’ler için peşin 295 bin TL’den başlıyor.

Bu haber 2143 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...