Gayrimenkul sektöründe bu hafta

Gayrimenkul sektöründe bu hafta

09 Ocak 2018 - 08:48 - Güncelleme: 09 Ocak 2018 - 21:31

 

Hayallerden İlham Alan Yaşam

Sıtar İnşaat, Aslan Yapı, Torkam İnşaat Adi Ortaklığı tarafından inşa edilen Ebruli Ispartakule iki farklı parselde toplam 41 bin 168 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 4 katlı konaklar ile 28 katlı kulelerin yer aldığı projede 724 konut ve 55 dükkan bulunuyor. Ebruli Ispartakule'de; 114 metrekareden başlayan 2+1, 162 metrekareden başlayan 3+1 ve 192 metrekareden başlayan 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Evinizde doğayı düşleyin

Doğanın dinginliğini özleyenler Seramiksan’ın özel tasarım serileriyle buluşuyor… Şehir hayatının koşuşturmasına kapılanlar doğayla iç içe bir yaşamın hayalini kuruyor. Ahşabın gerçekçi görünümünün birebir yansıdığı tasarımlar ise doğayı içeriye taşıyor. Seramiksan’ın doğaya özlem duyanlar için özel olarak tasarladığı doğalından ayırt edilemeyecek güzellikte seramikler kullanım özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Fatih Terim GS Workinton’da…

Galatasaray Spor Kulübü’nün yeni teknik direktörü Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu’ndaki GS Workinton’u ziyaret etti. Dört yıl aradan sonra dördüncü kez Galatasaray Futbol Takımı’nın başına geçen Fatih Terim, Galatasaray Spor Kulübü’nün projelerini yakından tanımaya başladı. Türk Telekom Stadyumu içinde 700 metrekarelik alana kurulan GS Workinton’u Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile birlikte ziyaret eden Fatih Terim, ortak çalışma alanlarını gezdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: ‘Üsküdar’da mahalle yaşantısı hiç bitmeyecek’

Üsküdar sınırları içerisinde yapılan konutlarda en fazla 6 kata kadar izin vereceklerini vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar’da yüksek kat serbestliğine geçit yok. Bunu asla kabul etmiyoruz. Epeyi yol kat ettiğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarımız ile ilçemizi hak ettiği görünüme kavuşturacağız. Gökdelenlere, siteleşmeye Üsküdar’da müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Moment İstanbul, 3 bin 990 TL peşinatla ev sahibi yapıyor

AC Yapı’nın Kartal’da hayata geçirdiği Moment İstanbul projesi yeni yıla özel kampanya ile giriyor. 2018’de 2017 fiyatlarıyla ev sahibi olmanın yolunu açan kampanya kapsamında 3 bin 990 TL peşinat ile 399 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün.

Sur Yapı’nın 2018 portföyü 11 milyar TL

2017’ye girerken İstanbul’un 6 bölgesinde 6 yeni proje inşa edeceğini açıklayan Sur Yapı, mevcut projelerine Antalya’daki dev kentsel dönüşüm hamlesini de ekledi. İstanbul, Antalya ve Bursa’da yer alan 16 farklı projede 23 bin 400 konutluk portföye ulaşan Sur Şirketler Grubu, inşaat, AVM ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla 2017’de 1,2 milyar TL’lik ciro elde etti. 2018 yılında ise 1,7 milyar TL ciro hedefi koydu. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “2017 yatırım yılıydı, 2018 üretim ve satış yılı olacak” dedi.

Şantiyelerden Müzik Sesleri Yükselecek

Yeni nesil hizmet anlayışı ve inovatif ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, yeni Radyo-Şarj Cihazı’nı sektör profesyonelleriyle buluşturuyor. Radyo olarak kullanılabildiği gibi telefon ve tablet gibi cihazlara da bağlanarak şantiyelerde istenilen müziklerin çalınmasına olanak tanıyan Hilti Radyo-Şarj Cihazı, farklı boyut ve voltajlardaki tüm Hilti Li-Ion bataryaları hızlı bir şekilde şarj edebiliyor. Ürünün iki yönlü güçlü hoparlörleri sayesinde şantiyelerden inşaat makinası sesi yerine müzik sesleri yükselecek.

Kartal’da konut fiyatları artacak

İstanbul’un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi Kartal, Anadolu Yakası’nın Maslak’ı, Levent’i olma yolunda ilerleyerek yeni bir cazibe merkezine dönüştü. Kartal’ın önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha hızlı bir ivme ile değerleneceğinin altını çizen Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, prim potansiyeli yüksek bölgelerin ve projelerin yatırımcılarına her zaman büyük kâr sağlayacağını vurguladı.

Bu haber 1208 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...