Gayrimenkul sektöründe bu hafta

Gayrimenkul sektöründe bu hafta

16 Ocak 2018 - 07:33

Katar’ın küresel devleri Türk iş dünyasıyla buluşacak 2. Expo Turkey By Qatar başlıyor

Türkiye-Katar arasındaki ilişkilerin artması yönünde atılan en önemli adımlardan birisi olan Expo Turkey By Qatar, 17 Ocak 2018'de ikinci kez kapılarını açıyor. 2. Expo Turkey by Qatar MÜSİAD Ana partnerliğinde, 17- 19 Ocak 2018’de Doha Exhibition and Convention Center’da (DECC) düzenlenecek. İki ülke arasında iki kat artması öngörülen ekonomik ilişkilere paralel olarak, 2. Expo Turkey by Qatar’da, Türk firmaları için önemli işbirliği fırsatlarının oluşması bekleniyor.

Tarih kokan proje ‘Çengelköypark Evleri’

Proje hakkında bilgi verebilir misiniz?


Çengelköy Park Evleri projemiz, boğazın tarihi semtlerinden biri olan Çengelköy’ de 65 dönüm arazi üzerinde yaşam bulan Boğaz manzaralı Rezidans, Dubleks evler ve Villalardan oluşmaktadır. Türkiye ‘de ilk kez uygulanan farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çeken 27 villa, 116 konak tipi bahçe ve çatı dubleksi, 73 rezidans daire ve cadde dükkanlar İstanbul ’un gözdesi ‘ÇENGELKÖY PARK EVLERİ ’ projesinde bir araya geldi. Kapalı- açık yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, spa merkezi, squash, basketbol, yürüyüş parkuru, suni göletler, koruluk, çocuk parkı ve oyun alanlarıyla oluşan sosyal tesislerimizde sevdiklerinizle beraber günün yorgunluğunu atabilir, yeni bir güne zinde başlayabilirsiniz.

Şirketinizin gelecek yatırımları hakkında bilgi alabilir miyiz?

Şirketimiz Çengelköy bölgesinde yeni bir kentsel dönüşüm projesi hazırlıkları yapmaktadır. Sancaktepe de 30 dönüm kendi arsamız üzerinde proje geliştirme çalışmaları devam etmektedir. Bununla birlikte İstanbulun çeşitli bölgelerinde kendi arsalarımız üzerinde proje geliştirme çalışmalarımız devam etmektedir.

Türkiye, dünyayı yöneten şehirler ligine girmek için bir değil birçok şehriyle MIPIM’da sahaya çıkıyor

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı AVİ ALKAŞ, yurtiçi kadar uluslararası işbirlikleriyle yurtdışı ve Türkiye’de gerçekleştirilecek projelere çeviren gayrimenkul sektörünün, bu hedef doğrultusunda MIPIM’de daha da aktif olacağını vurguladı. MIPIM 2018’de 500’e yakın şehir ve ilçenin temsil edileceğini belirten Alkaş, uluslararası bu yarışta bu yıl temsil edilecek Türk coğrafyaları olan Balıkesir, Gaziantep, Hatay, İstanbul ve Beyoğlu’nun dünya çapındaki projeleriyle ilgi odağı olacaklarını ifade etti.

İzmir yeni bir sanat mekânı kazandı: Kazım Türker sanat galerisi

Türkiye ekonomisinin güçlü gruplarından Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir projesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle, İzmir sanat dünyası yeni bir mekân kazandı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “İzmir kültür ve sanat hayatına hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

İnşaat sektöründe gelecek trendleri teknoloji belirleyecek

Eventuum’un düzenlendiği her yıl geniş katılıma sahne olan Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da düzenlendi. 2012’den bugüne kadar toplam 1.000’i aşkın şirketi ağırlayan konferans, bu yıl da 300'ü aşkın şirketin katılımıyla gerçekleşti.

‘Pruva 34’de teslimler 5 ay sonra gerçekleşecek

İstanbul Avrupa Yakası’nın en merkezi ve en değerli lokasyonundan biri olan Bakırköy’de Doğa Madencilik imzası ile hayata geçirilen ‘Pruva 34’ projesinde teslimler Haziran 2018’de gerçekleşecek. Bu eşsiz lokasyona sahip projeden konut sahibi olmak isteyenler için 60 ay sıfır faiz avantajı devam ediyor.

5. Levent'te teslimler başladı!​

Torunlar GYO ile KİPTAŞ işbirliğiyle hayata geçirilen ve "En iyi kentsel dönüşüm projesi" olarak tescillenen 5'inci Levent'te teslimler başladı. 2.2 milyar liralık yatırım değerine sahip projede inşa edilen 2 bin 100 dairenin yüzde 82'si satıldı. Teslime özel kampanya fırsatı sunulan projedeki konutlar için 60 ay sıfır faiz, 120 ay ise yüzde 0.46 faiz uygulanıyor.

Hasan Mutlu Kaya / William Turner & Demirland Satış ve Pazarlama Direktörü: ‘Globalleşen dünya da spor bütün sınırları kaldıran ilk alan olmuştur’

Tarih boyunca spor insanların hem kültürel hem toplumsal olarak birleştirmiş ve sosyalleşmelerini sağlamıştır. Her ne kadar günümüzde En popüler sporlar Futbol ve basketbol olsa da spor tarihine baktığımızda ilk olimpiyatların M.Ö. 776 yapıldığını ve o zamanlarda dahi toplumlar üzerindeki birleştirici özelliğini ve etkilerini görebilirizBöylece toplumlar birleşmiş ve kültürlerde farklı bir mozaik oluşturmaya başlamıştır. Bütün bu faydaların dışında sağlıklı bir yaşam için düzenli olarak zamanımızın bir bölümünü spor aktivitelerine ayırmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bu haber 886 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...