İSTMARİNA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE EĞLENCE İNCESAZ VE SUZAN...

İSTMARİNA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE EĞLENCE İNCESAZ VE SUZAN KARDEŞ KONSERLERİ İLE DEVAM EDİYOR

28 Mayıs 2018 - 11:15

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde Ramazan’da da eğlence kaldığı yerden devam ediyor. 2 Haziran Cumartesi günü Geleneksel Türk Müziği’ni özgün müzik anlayışı ile harmanlayan İncesaz, 8 Haziran Cuma günü ise Balkan türkülerinin sevilen sesi Suzan Kardeş İstMarina Alışveriş Merkezi ziyaretçileriyle buluşuyor. 

 

İstMarina Alışveriş Merkezi, 11 ayın sultanı Ramazan ayının ruhunu doyasıya yaşatacak etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 7’den 70’e herkesin ay boyunca keyifli vakit geçireceği etkinlikler, İstMarina Alışveriş Merkezi’nin etkinlik alanı ve kasaba alanında ziyaretçilerle buluşacak. 

 

Ramazanın ruhunu, rengini, enerjisini tam anlamıyla yaşatacak ve yansıtacak olan İstMarina Alışveriş Merkezi, etkinliklerin yanı sıra konser programıyla da Ramazan ayının en gözde mekanı olacak. Ramazan ayı kapsamında; 2 HaziranCumartesi günü İncesaz, 8 Haziran Cuma günü ise Suzan Kardeş İstMarina Alışveriş Merkezi’nde sahne alacak. 

 

Denizüstü Ramazan eğlencesi İstMarina Alışveriş Merkezi’nde  

 

Kukla Gösterisi, Hacivat-Karagöz, Nasreddin Hoca, Meddah, Aşuk ile Maşuk, Kavuklu ile Pişekar, Gölge Oyunu, Orta Oyunu gibi Geleneksel Türk Tiyatrosunun en özel oyunları İstMarina Alışveriş Merkezi’nin etkinlik alanında sergilenecek. Ayrıca Kum Sanatı gösterisi ve Tiyatro Gülgeç Çocuk Tiyatrosu “Turuncun Bahçesi” oyunu ziyaretçilerle buluşacak. 

 

Ramazan boyunca her gün İftar öncesi ve sonrasında canlı müzik performanslarının yanı sıra Davulcu Manici ile nostalji dolu anlar yaşanacak.

 

Kasaba alanına kurulan ve geleneksel ramazan tatlarının yer aldığı “Ramazan Sokağı” ise 30 gün boyunca açık olacak.

 

 

İstMarina Alışveriş Merkezi Hakkında

Bağdat Caddesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ortasında değeri her gün artan Kartal sahilinde konumlanıyor. Türkiye’nin içinden hızlı tren geçecek ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstMarina, restoranları ve Türkiye’nin önde gelen markalarını da içerisinde barındırıyor. 70 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, 3 kattan oluşan İstmarina Alışveriş Merkezi’nde 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal alan da yer alıyor. 250 Milyon Euro yatırımla, 200 bin metrekare alanda inşa edilen alışveriş merkezinde yaklaşık 200 ticari alan bulunuyor.

Bu haber 2150 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...