’Kent, Yaşam ve İnsan’ Konulu Sergi 12 Mayıs’ta Fototrek...

'Kent, Yaşam ve İnsan' Konulu Sergi 12 Mayıs'ta Fototrek Gümüşsuyu’nda

10 Mayıs 2018 - 12:15

GYODER “İÇİMİZDEKİ SANATÇILAR PLATFORMU”NUN DEVAM SERGİSİ GÜMÜŞSUYU’NDA AÇILIYOR


Fotoğraf tutkunu 10 GYODER üyesinin oluşturduğu ‘İçimizdeki Sanatçılar Platformu ‘Kent, Yaşam ve İnsan’ sergisinin ikincisi 12 Mayıs’ta açılıyor. Sergi, 10 fotoğraf gönüllüsünün hayata ve doğaya bakışlarını içeriyor.


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER), gayrimenkul sektöründeki insanların farklı yönlerine, hobilerine dikkat çekmek ve farklı alanlara ilgi duyan üyelerinin çalışmalarını desteklemek amacıyla hayata geçirdiği ve ilkini 17 Nisan’da 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde açtığı ‘İçimizdeki Sanatçılar Platformu’nun devam sergisi 12 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de yapılacak bir kokteyl eşliğinde Fototrek Gümüşsuyu’nda açılıyor.


Fotoğraf tutkunu 10 GYODER üyesinin oluşturduğu ‘İçimizdeki Sanatçılar Platformu’nun, ‘Kent, Yaşam ve İnsan’ sergisi, hayata ve doğaya fotoğrafik bir bakışın görsel hikayesini anlatıyor. 29 Mayıs’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak sergide Aylin Erözcan, Enis Öncüoğlu, Emre Yazıcı, Ersun Bayraktaroğlu, Firuz Soyuer, Kemal Çetin, Tufan Teksoy, Oğuz Ünver, Taner Düner ve Gökhan Civan’ın eserleri yer alıyor.


Bu sergiyi kaçırma, başrolünde sen varsın


‘Kent, Yaşam ve İnsan’
 Sergisinin Küratörü Cenk Gençdiş, yaşadığımız çevrenin, dünyaya bakışımızı, onu algılayışımızı ve başkalarına aktarmamızı etkilediğini vurgulayarak, “Bu sergi, İçimizdeki Sanatçılar Platformu içerisinde fotoğraf koşusuna çıkan 10 fotoğraf gönüllüsünün yaşadıkları çevreye özgün bakışlarını içeriyor” dedi. “Sergideki her fotoğrafın başrolünde sen varsın” diyen Küratör Gençdiş, sergiyi şu cümlelerle anlattı: “Her sokak senin sokağın, her pencereden sen bakıyor, kadrajdaki her çocukla sen koşturuyorsun. Bu günbatımı da senin, sokağın köşesinden dönüveren gölge de. Bu sergi senin dünyan…”


Sergi, 29 Mayıs’a kadar Pazar günleri hariç 10.00 – 19.00 saatleri arasında görülebilir


Bu haber 1922 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...