Alışverişte uzman kadınların bildiği 6 püf nokta!

Alışverişte uzman kadınların bildiği 6 püf nokta!

Nerede ne alacağını, neyin indirime gireceğini en iyi o bilir, etrafındaki herkese tavsiye vermekten asla geri durmaz

19 Haziran 2016 - 16:45

Nerede ne alacağını, neyin indirime gireceğini en iyi o bilir, etrafındaki herkese tavsiye vermekten asla geri durmaz. Sokakta yürürken baktırır, ailesinin gardırobunu da en uygun fiyatlarla donatmayı başarır. Peki, nedir bu kadınların sırları? Alışveriş sanatı bir yetenek mi, yoksa sonradan öğrenilebilecek bir şey mi?
1- Alışveriş merkezlerinde saatler harcamazlar, nereden ne alacağını bilirler

Alışveriş merkezine bile gitmez onlar... Hangi sitede ne var, indirimler nerede; her şeyi bilirler, takip ederler. AVM’ye giden arkadaşları “Hangisini alacağım?” diye krizden krize koşarken, onlar çoktan sezonluk alışverişi tamamlamış olurlar.

2- Tüm ailesinin gardırobu ondan sorulur, bir ortama ailecek gittiklerinde hemen fark edilirler

Her daim farklıdır, uyumludur; sürekli aynı kıyafetleri giymez bu ailenin üyeleri... Her seferinde üstündekiler değişir ve öyle bunun için servet harcamak da gerekmez. Elbette bu başarılı gardıropların arkasında da o kadınlar vardır!




3- Giymeyecekleri şeyleri asla satın almazlar!

Alışveriş konusunda henüz uzmanlaşmamış kadınların en büyük handikapıdır bu: Asla giymeyeceği o deri eteği almak. Ancak alışverişi iyi bilen kadınlar asla bu hataya düşmezler; bir kıyafet alırken kafalarında çoktan onu 11 ayrı kombinle planlamış olurlar!




4- Trendleri çok iyi takip ederler, en akıllıca çözümlerle hayatlarına uygularlar

O yılın moda rengi ne, hangi desenler revaçta? O ayakkabılar neyin altına giyilir, neyin altına giyilmez; her şeyi bilirler. Sonra da en uygun şekilde modayı gardıroplarına uygulayarak en akıllıca çözümleri üretirler.

5- Çok kıyafetleri vardır çünkü tek bir parçaya servet yatırmazlar

Onlar için önemli olan değişimdir. Her gün bambaşka bir halde tanıdıklarının karşısına çıkmak önemlidir. O yüzden 500 liraya çanta, 1000 liraya mont almanın peşinde değillerdir. Uygun fiyatlı, kaliteli ve kullanışlı ürünlerin peşindedirler.




6- Kalite ve pratiklikten ödün vermeden fiyatı en uygun parçaları bulmak onların uzmanlık alanıdır

Ve güçlerini aldıkları en önemli özellikleri de budur. Daha bir kumaşa bakar bakmaz onun kaç kış geçireceğini anlarlar, fiyat/kalite hesabı yapıp ona göre hareket ederler.















 

Bu haber 549 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...