Bu Kadınlar Çok Şanslı!

Bu Kadınlar Çok Şanslı!

LONDON, ENGLAND - JUNE 30: Amber Heard attends the European Premiere of "Magic Mike XXL" at Vue West End on June 30, 2015 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)

12 Kasım 2016 - 10:44

Birçok kadının hayranlık duyduğu, son yılların yaşayan en seksi erkekleri seçilmiş ünlülerin parmağına yüzüğü geçirmeyi başarmış şanslı kadınlar onlar.. Kimi en az kocaları kadar ünlü, kimiyse bambaşka bir işteyken tesadüfen tanışmış. Görünüşleri kadar özel hayatları da merak edilen bu kadınları sizler için derledik..

 



Amber Heard





Luciana Barroso

Luciana, Miami’de barmenlik yaparken Matt Damon ile tanıştı ve bu ilişki 2005’teki evliliklerinin ardından 3 çocukla taçlandı



JENNA DEWAN TATUM

2012 yılının yaşayan en seksi erkeği olma ünvanına sahip Channing Tatum, Step Up (Sokak Dansı) fiminin çekimlerinde tanıştığı Jenna Dewan ile evlendi. Ünlü çift mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da gösteriyor.



ELSA PATAKY

Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) serisinin son serisi Furious 7 da güzelliğiyle büyüleyen ve aynı zamanda sıkı bir fitness meraklısı olan Elsa Pataky, 2014 yılının en seksi erkeği seçilen Chris Hemsworth ile evli.



DEBORRA-LEE FURNESS

2008 yılında yaşayan en seksi erkek seçilmi olan Hugh Jackman ile evli olan Deborra-Lee Furness, ilişkisi için ‘Daha ilk günden en iyi arkadaş olacağımızı biliyorduk, birbirimize bir anda bağlandık’ diyor.



CAMILA ALVES MCCONAUGHEY

2013 yılında AIDS teşhisi konulan bir kovboyu canlandırdığı Dallas Buyers Club filmindeki rolüyle Oscar ödülüne layık görülen Matthew McConaughey ile 2012 de evlenen Camila Alves, aynı zamanda bu evlilikten 3 çocuk sahibi oldu



BLAKE LIVELY

İlk olarak Gossip Girl dizisiyle dikkatleri çeken güzel oyuncu, birçok kadının favori tipi ve aynı zamanda 2010 yılının en seksi erkeği olma ünvanına sahip Ryan Reynolds ile evli. Çiftin 2014 yılında bu birliktelikten James adında bir kızları dünyaya geld


BEHATI PRINSLOO

Victoria’s Secret’ın gözde mankenlerinden biri olan Behati Prinsloo, 2013 yılının en seksi adamı Maroon5 grubunun solisti Adam Levine ile Temmuz 2014’te hayatını birleştirdi


ANGELINA JOLIE PITT

Şu sıralar çekişmeli bir boşanma sürecinde olan Angelina Jolie- Brad Pitt çifti, çok daha önce ilişkiye başlamış olsalar da 2014 yılında resmi olarak evlendiler. Çiftin 3’ü biyolojik 3’ü evlat edinilmiş toplam 6 çocuğu var.


AMBER HEART

2015 yılında büyük bir aşka evlendiği seksi oyuncu Johnny Depp’ten bu yıl kendisine şiddet uyguladığını öne sürerek ayrılık kararı alan Amber Heard, ilişkisi süresince dünyanın en şansı kadınlarından biri olarak anılıyordu.

 

Bu haber 1701 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi