Kylie Jenner, Los Angeles’tan 12 milyon dolara malikane aldı!

Kylie Jenner, Los Angeles'tan 12 milyon dolara malikane aldı!

  ABD’li reality şov yıldızı Kylie Jenner, 12 milyon dolar (36 milyon TL) değerinde bir malikane satın alarak, emlak portföyündeki evlerin sayısını dörde çıkardı

03 Ekim 2016 - 19:06

 

ABD’li reality şov yıldızı Kylie Jenner, 12 milyon dolar (36 milyon TL) değerinde bir malikane satın alarak, emlak portföyündeki evlerin sayısını dörde çıkardı.



ABD merkezli Trulia emlak sitesinin ortaya çıkardığı gelişmeye göre, Los Angeles’taki malikane Kylie Jenner daha önce iki malikane daha aldığı lüks bir bölge olan Hidden Hills’de bulunuyor. 2015’te inşa edilen ve bin 200 metrekareye yayılan köşkün sekiz yatak odası ve 11 banyosu bulunuyor.

Kylie Jenner kimdir?

Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızıdır. Kendall Jenner'in küçük kardeşi ve Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha vardır. Kylie de ailedeki diğer kişiler gibi ünlü ABD’li genç televizyon kişiliği ve modeldir. Her dönem magazin bültenlerinde çok konuşulan ve dünya genelinde geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir. Kylie ilk eğitimine Sierra Canyon Okulunda başladı, o burada amigo takımın yıldızlarından biri idi, ponpon kız görevini yapıyordu.2012 yılından eğitimine Laurel Springs Okulu'nda devam eden Kylie 2015 yılında lise diploması ile mezun oldu.

Kylie Jenner'ın Instagram'daki çoğu fotoğrafında kusursuz makyajlı görünümüne aldanmayın, o aslında anti-makyaj hareketinin koyu destekçilerinden. Özel hayatında, doğallığa önem verdiğini söyleyen Kylie, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların bir moda ya da televizyon çekimi öncesine ait olduğunu not düşüyor.

Milliyet

Bu haber 673 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...