Tabuları Yıkan Suudi Prenses, Deena Aljuhani Abdulaziz

Tabuları Yıkan Suudi Prenses, Deena Aljuhani Abdulaziz

Suudi Prenses Deena Aljuhani Abdulaziz Suudi Arabistan Prensi Abdulaziz bin Abdül Aziz El Suud ’un eşi

25 Eylül 2016 - 10:54

Suudi Prenses Deena Aljuhani Abdulaziz

Suudi Arabistan Prensi Abdulaziz bin Abdül Aziz El Suud ’un eşi. 41 yaşındaki Suudi Prenses Deena Aljuhani Abdulaziz moda dünyasının stil ikonu kadınlarından biri olarak kabul ediliyor.




Çarşaf giymeyi reddederek tabuları yıkan ve şahsi servetleri 14 trilyon doları geçen ailenin gelini olan Deena, tüm moda haftalarını yakından takip ediyor. En son Milano Moda Haftası’nda boy gösteren prenses, geçtiğimiz haftalarda New York ve Paris’te düzenlenen moda haftalarında da en ön sıralarda yer aldı.


Arap yarımadasının en beğenilen kadınlarından biri olan ve ayakkabı aşığı olduğunu ifade eden prenses için Christian Louboutin, Deena isimli bir koleksiyon hazırlamıştı.




Orta Doğu’nun stil ikonu olarak kabul ediliyor. Üç çocuk annesi Deena Aljuhani Abdulaziz, Arap yarımadasının Vogue’unun da başına geçiyor. Prenses, “Avangart olmayabiliriz ama Arap kadınının sofistike yapısı vardır. Cidde ve Kuveyt’in seçkin mekanlarında eskiden beri sosyalleşen stil sahibi ve takipçisi kadınlarımızın zevkini yansıtacağız.” diyor.

Bir zamanlar ‘Ortadoğu’da bir Vogue asla yayımlanmayacak. Çünkü bölgede Batılı değerlere, ifade özgürlüğüne, kadın-erkek eşitliğine ters düşen bir anlayış hâkim.’ diyen Vogue, kararını değiştirdi. Arabistan'ın ilk Vogue'u Ekim ayında yayınlanacak.



Orta Doğu’da lüks sektörü yüzde 19 büyüdü ve Pazar bütçesi 9 milyar doları aştı. Lüks markalar da ‘helal moda’ için tasarımlar hazırlıyor.


Bu haber 692 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...