Kanal D’de Buluşuyoruz, Eğitime Ses Veriyoruz!

Kanal D'de Buluşuyoruz, Eğitime Ses Veriyoruz!

Ülkemizin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 17 Aralık Pazar gecesi Kanal D ekranlarında gerçekleştireceği özel yayınla çocuklarımızın eğitimine destek olmak amacıyla herkesi ekran başına davet ediyor.

14 Aralık 2017 - 11:39 - Güncelleme: 14 Aralık 2017 - 22:22


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek sağlayabilmek için 17 Aralık Pazar gecesi Kanal D ekranlarında Türkiye’nin en sevilen yüzlerini bir araya getiriyor.

Sunuculuğunu Cem Davran ile Deniz Çakır’ın gerçekleştireceği programa Ayça Bingöl, Ayta Sözeri, Birce Akalay, Can Gox, Celil Nalçakan, Demet Evgar, Erkan Kolçak Köstendil, Evrim Alasya, Güven Murat Akpınar, Kanbolat Görkem Aslan, Miray Daner, Olgun Şimşek, Salih Bademci, Selim Bayraktar, Selin Şekerci, Serkan Keskin, Şebnem Hassanisoughi ve Zara katılacak. Proje tasarım ve koordinatörlüğünü Nice Bogdanovich’in yaptığı gecede sanatçılar, Sabri Tuluğ Tırpan yönetimindeki orkestra eşliğinde sevilen şarkıları seslendirecekler. 

Kanal D’nin katkılarıyla canlı yayınlanacak olan bu sosyal sorumluluk gecesinde, gönderilecek SMS ve bağışlarla binlerce çocuğumuza eğitim desteği verilmesi hedefleniyor.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında: 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 31 yerleşik ilde 10 Eğitim Parkı, 38 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (Gezici Öğrenim Birimi) ile çocuklarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Eğitim Gönüllüleri, her yıl yaklaşık on bin gönüllüsünün yardımıyla kuruluşundan bu yana 2 buçuk milyonu aşkın çocuğumuzun aydınlık geleceğine katkı sağladı. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.

Bu haber 1809 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...