Keleş Center Airport Projesinde 0 Peşinat 120 Ay Taksitle

Keleş Center Airport Projesinde 0 Peşinat 120 Ay Taksitle

Küçükçekmece’de yükselen Keleş Center Airport projesinde 0 peşinat 120 ay taksit veya 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor…

21 Ocak 2018 - 19:42

Keleş İnşaat İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece’deki yeni projesi Keleş Center Airport projesinde yeni bir kampanya başlattı. 
Atatürk Havlimanı’na yakın konumu ile dikkat çeken projede hiç peşinatsız 120 ay ya da 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı ve E-5 otoyoluna sıfır, metro, metrobüs ve alternatif ulaşım seçeneklerinin merkezindeki konumuyla dikkat çeken projede toplam 498 adet konut, 220 adet ofis ve 52 adet mağaza yer alıyor.

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Keleş Center Airport fiyatları 440 bin TL’den başlıyor 1 milyon 400 bin TL’ye kadar yükseliyor. 150 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

450 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Keleş Center Airport Küçükçekmece projesinde, fitness salonu, yürüyüş parkuru, güvenlik, otopark, Türk hamamı, sanua, otopark, yeşil alan, cafe, çocuk oyun alanları yer alıyor.

MİNİMUM YÜZDE 50 KAZANDIRACAK
Projenin  “Altın Aks”ın tam ortasında yer aldığını vurgulayan  Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş; projemiz yatırımcısına yüksek kar vaat ediyor dedi. Projede metrekare birim fiyatlarının 7 bin 500 TL olduğunu belirten Keleş, proje tamamlandığında bu rakamın 12 bin TL’ye çıkacağını söyledi. Keleş, en az yüzde 50 kar vaat ediyoruz diye konuştu.

Bu haber 618 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...