Eston Şehir Mahallem’de faizler dibe vurdu

Eston Şehir Mahallem'de faizler dibe vurdu

ESTON Şehir Mahallem’de 48 ay vade için % 0,42 faizle mahalle hayatına dönüş fırsatı

27 Nisan 2016 - 16:47

ESTON Şehir Mahallem’de 48 ay vade için % 0,42 faizle mahalle hayatına dönüş fırsatı
Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem, 48 ay vadeli konut kredisinde yüzde 0,42 faiz ve 120 aya varan vade seçenekleriyle az katlı yapılarda, yeşille iç içe ev sahibi olma fırsatı sağlıyor. Eston Şehir Mahallem’de her biri bahçeli, teraslı veya balkonlu 28 farklı kat planlı daire seçeneği sunuluyor.

Türkiye gayrimenkul sektörünün en güçlü markalarından ESTON’un son projesi “Eston Şehir Mahallem” Bahçeşehir’in yeni gözdesi oldu.

Polatyol tarafından geliştirilen Eston Şehir Mahallem, Bahçeşehir’in gerçek kimliğine uygun, az katlı özel konseptiyle öne çıkıyor. Eston Şehir Mahallem satışa sunulduğu günden bu yana yeşille, doğayla, bahçeyle iç içe olmak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor.

Uluslararası arenada etkin bir konuma sahip Servotel’in proje geliştirme danışmanlığını yaptığı Eston Şehir Mahallem, dünyanın lider mimarlık ofislerinden Swanke Hayden Connell tarafından tasarlandı. 315 birimde tam 28 farklı kat planı sunulması ev almak isteyenlere büyük seçim imkânı sağlıyor. Eston Şehir Mahallem’de özgün mimariye sahip apartman daireleri, sıra evler ve villalarla 1+1’den 5+1’e kadar farklı tarzlarda ve planlardaki evler 48 ay vadeli konut kredisinde yüzde 0,42 faiz ve 120 aya varan vade imkanıyla sunuluyor.

Bu haber 785 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...