Evim Yüksekdağ görücüye çıkıyor

Evim Yüksekdağ görücüye çıkıyor

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A

11 Ocak 2016 - 01:09

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesi 21 Ocak’ta görücüye çıkıyor.

İstanbul Avrupa Yakası'nın son dönemlerde hızla gelişen ilçelerinden Esenyurt'ta inşa edilen Evim Yüksekdağ'ın tüm detayları 21 Ocak Perşembe saat 10.00'da Raffles Istanbul'da basına tanıtılacak.



Yatırımcıların merakla beklediği 363 konutluk proje 20 katlı 2 adet, 21 katlı 1 adet olmak üzere 3 blok olarak yükselecek. "Hayatın içinde bir aile projesi" sloganıyla yola çıkan, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı proje, firmanın 11 bin metrekarelik kendi arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

BİR AİLE PROJESİ...

2+1 ve 3+1 dairelerin dışında konut tipinin yer almadığı Evim Yüksekdağ, aile projesi olarak tasarlandı. Sosyal alanları ile dikkat çeken Evim Yüksekdağ'ın sosyal donatıları içerisinde fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, süs havuzu, güvenlik, sauna ve kamelya bulunuyor. Toplu taşıma, eğitim kurumları ve sağlık merkezlerine yakınlığıyla sizin ve aileniz için benzersiz bir konumda yer alan Evim Yüksekdağ'da genişlik ve ferahlığın ön planda tutuluyor.

 

Lokasyonu ile büyük avantaj sağlayan proje E-5 ve metrobüse 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Ayrıca 11 metrekarelik alanın 7 bin metrekarelik bölümü yeşil alanlar için ayrılıyor. Projede daire fiyatları 225 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Program:
Toplantı: Evim Yüksekdağ lansman
Tarih     : 21 Ocak 2016
Yer        : Raffles İstanbul
Saat      : 10.00

Bu haber 703 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...