Evora Denizli Rezidanslar Satış’ta

Evora Denizli Rezidanslar Satış'ta

Teknik Yapı tarafından inşa edilen ve Emlak Konut GYO güvencesi altında projelendirilen Evora Denizli projesinin rezidans etabı , tarihi kampanya kapsamında ve ayrıca peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı ile birlikte satışa çıktı

12 Ağustos 2016 - 10:12

Teknik Yapı tarafından inşa edilen ve Emlak Konut GYO güvencesi altında projelendirilen Evora Denizli projesinin rezidans etabı , tarihi kampanya kapsamında ve ayrıca peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı ile birlikte satışa çıktı..

Emlak Konut GYO’nun Denizli’de hayata geçirdikleri ilk ve tek projesi olan Evora Denizli’nin ikinci etabını oluşturan Evora Denizli Rezidans etabında bulunan ve daire + home ofisten oluşan toplam 171 üniteden meydana geliyor. 1+1 ve 2+1 planında inşa edilen daireler 189 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından başlatılan ve konut alıcıları tarafından çok büyük ilgi gören ‘’Tarihi Kampanya’’ fırsatları ile aynı şartlar altında satışa çıkarılan rezidans dairelerde ayrıca peşin alımlarda yüzde 12 indirim avantajı da bulunuyor.

Rezidans etabının yaşamı kolaylaştıran hizmetler ve sunduğu sosyal imkanlarla ön planda olacağını söyleyen Teknik Yapı YKB Yardımcısı Umut Durbakayım ‘’Projeden konut alan yatırımcıların konforlu bir yaşamı ve iş hayatını aynı çatı altında yaşanabilmesi için, rezidans etabında; toplantı odalarının yanı sıra house keeping, resepsiyon ve güvenlik hizmetlerinin de verileceği’’ bilgisini paylaştı.


Tarihi Kampanya Şartlarına İlaveten Peşin Alımlarda Yüzde 12 İndirim..
Rezidans dairelerin ‘Tarihi Kampanya’ kapsamındaki avantajlarla satışa sunulduğunu belirten Umut Durbakayım, yüzde 20 peşinat, 10 yıl vade, TÜFE ile sınırlandırılmış ödeme kolaylığı veya aylık yüzde 0.70’de sabitlenen faiz oranıyla görücüye çıktığını açıkladı. Umut Durbakayım bu avantajlara ek olarak peşin alımlarda yüzde 12 indirim yaparak güç birliğinin sembolü olankampanyaya destek verildiğinin de altını çizdi. Lansman kampanyasının 31 Ağustos’a kadar süreceğini aktaran Umut Durbakayım, ticari birimlerin ise daha sonra satışa çıkacağını ifade etti.

1.500 bağımsız bölümden oluşan Evora Denizli’de ticari üniteler ve spor alanlarını bünyesinde barındıran Rezidans bölümünde 117 tane 1+1 ;  54 adet 2+1 tipi rezidans konut seçeneği bulunuyor. Daireler, brüt 58,55 metrekare ile 111,18 metrekare aralığındaki büyüklüklerde değişiyor.

Projede yer alan 18 ticari ünite ise hem projeye hem de yakın çevreye hizmet verecek. Rezidans bloğunda yer alan, kapalı ve açık yüzme havuzlarına sahip spor salonunda ise proje sakinlerine avantajlı üyelik imkanı sunulacak.

 

Bu haber 758 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...