Resim İstanbul Nefes Doğayla İç İçe, Sağlıklı Bir Yaşam

Resim İstanbul Nefes Doğayla İç İçe, Sağlıklı Bir Yaşam

İstanbul'da yaşayanlar bilir şehrin gürültüsü, trafik,  stress akşam eve kendimizi zor atarız

05 Nisan 2016 - 15:09

İstanbul'da yaşayanlar bilir şehrin gürültüsü, trafik,  stress akşam eve kendimizi zor atarız. Hafta sonları'da hava güzelse ailece yeşilliği ormanı olan bölgelere koşarız. Temiz orman havasını ciğerlerimize çekmek isteriz.


İşte size 7/24 Orman havası ile ciğerlerinize bayram ettirecek bir projeden bahsetmek istiyoruz. Resim İstanbul Nefes.  Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de 81.433 m2 arazi üzerinde inşa edilen ve 28 blok, 1.394 daireden oluşan Resim İstanbul Projesi’nin Nefes etabı satışta.

Resim İstanbul Nefes  ile  Aydos ormanları komşunuz  olacak. Projede yer alan 2+1 daireler 118 m2 ile 146 m2 arasında, 3+1 daireler ise 168 m2 ile 187 m2 arasında değişiyor.

Doğayla İç İçe, Sağlıklı Bir Yaşam

Doğanın tam kalbinde yaşamak ama İstanbul’un dinamik yapısından da kopmamak isteyenlerin tercihi olan Resim İstanbul Nefes, açık ve kapalı alanlarıyla sakinlerine dopdolu bir yaşam sunuyor. Yüzde 81,3’ü açık alanlara olarak tasarlanan proje, muhteşem peyzajının yanı sıra sosyal alanlarıyla da fark yaratıyor.

Resim İstanbul Nefes’te dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor. Projede yer alan kapalı sosyal tesiste ise kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.

Resim İstanbul Nefes’te teslimler 2017 yılında

Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Resim İstanbul’un son etabı Resim İstanbul Nefes’te teslimlerin 2017 yılının Mart ayından itibaren başlaması planlanıyor.

 

Resim İstanbul Nefes  iletişim

http://resimistanbul.com

 

Kadınca Emlak

Bu haber 543 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat