Kuleli Evleri Poyraz 2 Projesinde Teslimler Başladı

Kuleli Evleri Poyraz 2 Projesinde Teslimler Başladı

Şişli Bomonti’de yükselen Kuleli Evleri Poyraz 2 projesinde teslimler başladı…

18 Şubat 2018 - 16:38

Yıldırım Yapı Grubu tarafından Şişli Bomonti’de hayata geçirilen Kuleli Evleri Poyraz 2 projesinde teslimler başladı. 2016’nın ikinci çeyreğinde inşaatına başlanan Yıldırım Yapı Kuleli Evleri Poyraz 2 projesinde Şubat 2018 itibariyle teslimler başladı.

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen proje 9 bin 920 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 94 adet konuttan oluşan Kuleli Evleri Poyraz 2 Bomonti projesinde 1+1, 2+1, 3+1 normal dairelerin yanı sıra dubleks daireler de yer alıyor. 

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; “Yıldırım Yapı Grubu olarak ‘Kuleli Evleri’ markasıyla hayata geçirdiğimiz Poyraz II projemiz ile kentsel dönüşüm kapsamında yenilediğimiz Bomonti bölgesine değer katmaya devam ediyoruz. Eğlence ve sosyal yaşamı bir arada sunan Kuleli Evleri Poyraz II projemizi ev sahiplerine teslim etmeye başladık. Eski İstanbul ruhunu taşıyan çağdaş mimariye sahip balkon ve teraslı daire seçeneklerimiz ile sakinlerimize gerçek İstanbul’da yaşamanın keyfini sunuyoruz” ifadesinde bulundu.

Bu haber 775 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...