Livza Zeytinburnu fiyat listesi

Livza Zeytinburnu fiyat listesi

Livza Zeytinburnu proje ön talep toplamaya başladı. 2+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alan Livza Zeytinburnu fiyatları 650 bin TL’den başlıyor…

28 Kasım 2017 - 23:16

Tesa Grup iştiraki Tesa Yapı tarafından hayata geçirilen Livza Zeytinburnu projesi ön talep toplamaya başladı. 

65 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Livza Zeytinburnu projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. 


Bölgenin özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyan proje, 2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Harfiyat çalışmalarına başlanan Livza Zeytinburnu projesinde konut teslimlerinin ise Temmuz 2019’da yapılması planlanıyor. 

15 katlı tek bloktan oluşan Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi toplam 101 konuttan oluşuyor. 8 adet iki katlı ticari alanın da yer aldığı Livza Zeytinburnu projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. 

Zeytinburnu konut projelerinden Livza Zeytinburnu’nda 2+1 daireler 88 ile 115 metrekare, 3+1 daireler 127 ila 152 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 208 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlanıyor. 

Livza Zeytinburnu fiyatları 650 bin TL’den başlıyor 1 milyon 750 bin TL’ye kadar yükseliyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede şirket bünyesinde kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor. 

15 bin metrekare satılabilir alan sahip olan projenin inşaat alanı ise yaklaşık 20 bin metrekare…

Projenin sosyal olanakları arasında ise, 4 kat otopark, bin 50 metrekare sosyal alan, Türk hamamı, mescit, bay/bayan çok amaçlı toplantı alanları, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları,  mini futbol sahası, kapalı çocuk oyun alanları, bilardo ve masa tenisi alanları, ayrıca sauna, dinlenme alanları, yeşil yürüyüş alanları yer alıyor.

LİVZA Zeytinburnu, Marmaray, Avrasya Tüneli gibi mega projelere ev sahipliği yapan konumuyla dikkat çekiyor. Projenin hemen yanı başında 2019 yılında tamamlanması beklenen ve büyüklüğü yaklaşık 90 bin metrekare olacak olan şehir parkının ise projeye ayrıca değer katması bekleniyor. Birçok ulaşım aracının kesiştiği noktada yer alan projenin hemen önünde ise Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme ve Yenikapı-Sefaköy metro hattına ait olmak üzere 2 ayrı hattın metro durakları yer alıyor.

Kentsel dönüşümün özellikle Zeytinburnu lokasyonu için elzem olduğunu vurgulayan TESA Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asım Sağlam, “Avrupa Yakası’nın ulaşımın merkezinde yer alan Zeytinburnu, yaklaşık 300 binlik nüfusuyla İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden biridir. Zeytinburnu ilçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm süreci gerçek anlamda bir kentsel yenilenme süreci olacaktır. Türkiye’de kentsel dönüşüm süreci daha çok depreme dayanıksız yapıların dönüşüm süreci gibi algılansa da aslında yapılan bununla sınırlı değildir. Biz, bu anlamda projelerimizi hayata geçirirken sadece yıkıp yerine yenisini yapmayı hedeflemiyoruz. Bölgenin tamamen dönüşümünü sağlayarak çevrede bulunan sakinlerine güvenli ve eşsiz yaşam alanları da sunmayı hedefliyoruz. Hayata geçireceğimiz LİVZA Zeytinburnu’nu da bu hedef doğrultusunda inşa edeceğiz. Projemizin çevrede bulunan diğer kentsel dönüşüm projelerine de ivme kazandırmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Bu haber 1279 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...