Bu yaz bunları yaptın mı?

Bu yaz bunları yaptın mı?

  Bütün yazlarımız tatil odaklı… Gideceğimiz yeri planlamaktan, yılın tek tatilini organize ve finanse etmeye çalışmaktan şehrin tadını, en güzel mevsimin heyecanını yaşamayı unutuyoruz

21 Ağustos 2016 - 11:12

 





Bütün yazlarımız tatil odaklı… Gideceğimiz yeri planlamaktan, yılın tek tatilini organize ve finanse etmeye çalışmaktan şehrin tadını, en güzel mevsimin heyecanını yaşamayı unutuyoruz. Şimdi gelin, hep birlikte kendimize soralım yaz bitmeden… Bunları yaptık mı?

Güzel bir açık hava konseri izledin mi?

Yazın en güzel tarafı değil midir, rüzgar müzikle dans etsin, siz de onlara eşlik edin. Yanınızda sevdiğiniz, aileniz, en yakın arkadaşınız veya tek başınıza… Her türlüsünün keyfi başkadır. Yaz akşamı demek, konser demektir. Eğer konsere gitmek çok pahalı diyorsanız, sıkı durun! Bu yaz Ajda Pekkan, Sertab Erener, Duman, Hayko Cepkin ve Athena gibi ünlü isimlerin konserlerini seyretmek için cebinizde 3 TL. olması ve konser günü İzmir-Kültürpark’ta olmanız yeterli!



Sinemaya gittin mi?



Şahane filmler geliyor, gidiyor; DVD’de asla keyif almayacağınız kadar güzel hepsi. Hem de sinema salonu kadar mükemmel bir sıcaktan kaçış alanı var mı? Bu yaz ’Sinema Burada Festivali’ ile Maryland, Truman, 24 Hafta gibi dünya sinemasının en seçkin örneklerini seyretmeniz ve senaryo yazımı, kısa film çekimi gibi konularda workshoplara katılmanız mümkün!

Çocuklarla farklı aktivitelere katıldın mı?



Bu yaz eğlenmek, yeni şeyler öğrenmek, farklı deneyimler yaşamak en çok da çocukların hakkı! Evde televizyon ve tablet arasında sıkışıp kalan çocuklarınızı alıp çıkın dışarı... ’Oyun Treni’ adlı çocuk tiyatrosu, perdelerini Kültürpark’ta çocuklar için açıyor. Ayrıca, çocuklara özel gezici kuklalar, uzun bacaklı çalgıcılar, özel kostümlü şovmen ve dansçılar, jonglörler, jimnastik ve akrobasi gösterileri gibi birbirinden renkli ve benzersiz şovlar da yine sizi ve çocuklarınızı bekliyor. Bunların dışında, Çocuk Kulübü’nde 4 -7 yaş arası çocuklar için eğitimler, kumaş boyama, yüz boyama, resim ve müzik gibi çok sayıda aktivite yer alacak!

Gösteri şovlarını gördün mü?



Bütün kış aynı dizilerle, yarışmalarla geçti... Şaşırtıcı, gözlerdeki pası silecek, yıllar boyu unutulmayacak görsel bir şölene herkesin ihtiyacı var. Dans ve ışık şovları, dev organizasyonlar, ilizyon gösterileri ailece gidip farklı bir deneyim yaşamak için çok ideal. Geçen yıl İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılan ve büyük ilgi gören Hollandalı uluslararası sokak grubu Close Act, bu yıl da birbirinden ilginç gösterileriyle fuar sokaklarında yer alacak. Close Act – Globe gösterisinde 40 metrelik dev küre üzerinde gerçekleştirilecek ışık oyunları, renkli kostümler ve dumanlar gökyüzünde süzülecek. Dev dinazorlar ise çocuklar başta olmak üzere herkesin ilgi odağı olacak!

Sokak etkinliklerine katıldın mı?



Sokağın içine karışmak ve ruhunu sokağın dinamizmi ile doyurmak için yazdan güzel bir mevsim olabilir mi? Sokak etkinliklerine katılarak aradığınızdan çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Bu yaz İzmir’de olacaklar çok şanslı! Çünkü Sanat Sokağı’ndaki atölye çalışmalarında; sirk gösterilerinin püf noktalarını öğrenebilecek, grafiti atölyesine katılabilecek ya da takı atölyesinde kendi takılarını kendileri tasarlayabilecekler.

Yeni lezzetler keşfettin mi?



Yaz bitmeden yazın sınırsız ikramını ve lezzet çeşitliliğini asla geri çevirmeyin! Yeni lezzetler keşfetmek için en uygun zaman... Mesela Hatay sofrasınının benzersiz tatlarını Hataylıların hazırladığı bir sofrada tatmak ya da daha önce hiç denemediğiniz bir pizza tarifini denemek size çok iyi gelecektir... Yöresel lezzetlerden dünya mutfaklarına, hepsini bir arada bulabileceğiniz; farklı lezzetleri keşfedebileceğiniz bir yer arıyorsanız Kültürpark’a gitmeniz yeterli! Türkiye’nin farklı yörelerinden yüzlerce farklı tat; dünyaca ünlü Eataly restoranında İtalyan lezzetlerine doyabileceğiniz bol seçenekli, bol lezzetli günler sizi orada bekliyor!

 Tiyatroya gittin mi?



Tiyatro keyfi başka bir keyiftir. Büyük küçük herkese hitap eder. Sizi içine çeker tiyatro, sahneyle bütünleşirsiniz ve oyunun bir parçası olursunuz. Atmosferi başkadır, havası ayrıdır… Bu havayı bir de Kültürpark’ın Açık Hava Tiyatrosu’nda solumalısınız! Tiyatronun ünlü oyunları; Markopaşa, Cibali Karakolu, Müfettiş ve çok daha fazlası sizi bekliyor!

Yeni teknolojileri takip ettin mi?



Teknoloji hayatın her an içinde ve sürekli gelişiyor. Peki siz bu gelişimin ve değişimin ne kadarını takip edebiliyorsunuz? Eğer yazın rehavetine kapılıp teknolojinin gerisinde kaldıysanız üzülmeyin! Teknoloji, inovasyon, markaların son teknolojik yenilikleri çok yakınınıza gelecek! Hatta ülkelerin en inovatif ürünleri, bilgi ve iletişim teknolojileri ve mühendislik hizmetleriyle bu yıl teknolojinin en yakın takipçisi siz olacaksınız!




Bu haber 563 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat