Çimento Endüstrisi ve Çimento Müstahsilleri 15 Temmuz Kampanyası

Çimento Endüstrisi ve Çimento Müstahsilleri 15 Temmuz Kampanyası

Çimento Sendikası ve Birliği Çimento Endüstrisi İşverenler Sendikası (ÇEİS) ve Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) çimento sektörü adına üye fabrikaların da destekleriyle, 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve yaralanan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan yardım kampanyasına, 15 milyon TL’lik destek verdi

01 Ekim 2016 - 13:39

Çimento Sendikası ve Birliği
Çimento Endüstrisi İşverenler Sendikası (ÇEİS) ve Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) çimento sektörü adına üye fabrikaların da destekleriyle, 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve yaralanan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan yardım kampanyasına, 15 milyon TL’lik destek verdi. Yardım kampanyasına bağışlanan 15 milyon TL’lik destek aynı anda ülke ekonomisinin tekrar canlandırılması için de kullanılacak.



 

1964 yılında kurulan ve Türkiye’de 65 kuruluşu temsil eden  ÇEİS ve 1957 yılında kurulan Türkiye’de 66 kuruluşu temsil eden TÇMB , darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve yaralanan vatandaşlarımız için başlatılan yardım kampanyasına yapmış olduğu 15 milyon TL’lik yardımla toplumsal olaylara karşı hassasiyetini gösterdi.

30 Eylül 2016 tarihinde Başbakan Binalı Yıldırım, ÇEİS Başkan Yardımcısı Cem Sak ve TÇMB  Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Tüzün ’ü resmi konutunda kabul etti. Görüşmede sektörün sözcüleri, yapılan yardımla ilgili olarak;

”Milletimize ve demokrasimize karşı 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılmaya çalışılan darbe girişimi. Ve yine yüce milletimizin iradesiyle üstesinden gelinmiş olmasının memnuniyeti içindeyiz. Türk çimento sektörünün ortak sesi konumundaki  (ÇEİS) ve (TÇMB) olarak, toplumun her bireyine olduğu gibi kurumlara da büyük sorumluluğun düşmektedir. Ülke ekonomisinin daha da güçlendirilmesine katkı vermek ve oluşturulan ‘‘Dayanışma Fonu”na destek olmak gayesiyle 15.000.000.-TL bağışta bulunacaktır. Sektör üyelerinin üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazırdır. Sayın Başbakanımız nezdinde tüm kamuoyunun dikkatine sunuyoruz. Cumhuriyetimizin ortak değerleri etrafında, milli birlik ve beraberlik içinde demokrasisi, ekonomisi sağlam bir Türkiye’yi inşa edeceğimize güvenimizin tamdır. “ diye ifade ettiler.

Bu haber 884 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...