Porta Vadi satışa çıktı

Porta Vadi satışa çıktı

Cendere Vadisi’nde yükselen Porta Vadi projesinde satışlar başladı. Fiyatların 900 bin TL’den başlangıç gösterdiği projede sıfır peşinat 60 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor…

04 Ocak 2018 - 20:23

Zekeriyaköy Doğa Evleri ve Finanskent projelerine imza atan Tüm Yapı, Kağıthane Cendere Vadisi’ndeki yeni projeleri Porta Vadi projelerini satışa çıkardı.

165 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Porta Vadi projesi karma konseptte tasarlanıyor.  4 bloktan oluşan projede bir adet konut bloğu ve 3 adet ofis bloğu bulunuyor. Blokların altında ise dükkanlar yer alıyor.

Toplam 76 adet konut, 166 adet ve 20 mağazadan meydana gelen Tüm Yapı Porta Vadi projesi 34 dönüm alan üzerinde yükseliyor.

METREKARESİ 9 BİN TL
Büyüklükleri 95 metrekare ile 310 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alan Porta Vadi fiyatları ise 900 bin TL’den başlıyor 3 milyona kadar çıkıyor.  Porta Vadi projesinde konutların metrekare fiyatları 9 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Projede büyüklükleri 48 metrekare ile 2 bin metrekare arasında değişen ve tek katta modüler sistem sayesinde  5 bin metrekareye kadar büyüyen ofis fiyatları ise 550 bin TL’den başlıyor. Ofislerin metrekare birim fiyatı ise 12 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Porta Vadi Tüm Yapı projesinde büyüklükleri 113 metrekare ile 873 metrekare arasında değişen dükkanların fiyatları ise metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor.

SIFIR PEŞİNAT SIFIR FAİZ
Porta Vadi projesinde lansmana özel düzenlenen kampanya kapsamında “sıfır peşinat 60 ay 0 faizle” konut sahibi olunabiliyor. Projede yüzde 20 peşinat verildiğinde ise kalan konut bedeli ise şirket bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Porta Vadi Kağıthane projesinde peşin alımlarda ise yüzde 25 indirim yapılıyor.

Bu haber 1028 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi