Residence Inn By Marrriott Cubes Ankara İle Türkiye’de

Residence Inn By Marrriott Cubes Ankara İle Türkiye’de

Türkiye’nin ilk Residence Inn By Marriott Oteli, Cubes Ankara’da açılacak.Uzun dönem konaklama konseptinde tasarlanan otel, misafirlerine ev konforunda konaklama imkanı sunacak…

21 Ocak 2018 - 19:50

Ankara Çukurambar’da Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant ortaklığında hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel birimi için Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşma sağlandı.

Türkiye’deki ilk Residence Inn By Marriott Oteli olma özelliği taşıyan otel, uzun vadeli konaklama talebine cevap verecek. 
İmza atma töreninde konuşan Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markalı ile 25 yıllığına anlaştıklarını söyledi.

2019’DA AÇILIYOR
Nuhoğlu, “Uzun dönem konaklamalara uygun olarak geliştirilen özel bir konsept olan Residence Inn By Marriott anlaşma ile birlikte Türkiye’deki ilk otelini Cubes Ankara’da 2019’da açılacak” dedi. 

YÜZDE 40’I SATILDI
Mayıs 2017’de satışa çıkan Cubes Ankara projesinde satışların yüzde 40’ının tamamlandığına dikkat çeken Ali Nuhoğlu, “2017 yılı 3. Çeyrek ofis kira endeksi verilerine göre bölgesel ortalama konut geri dönüş süresi Türkiye’de ortalama 16 yılken Cubes Ankara özelinde bu süre 9 yıla düşüyor. Şüphesiz bu da Cubes Ankara’nın yüzde 40 gibi orandaki satış başarısında etkin rol oynuyor. Bu başarı ve doğru proje sadece konut ve ofis yatırımcısının ilgisini çekmiş değil. Marriott International da projemize inanıyor ve burada yatırım yapıyor. Böylesine prestijli bir dünya markasının ülkemize ve proje ortaklığımıza güvenerek iş birliğine gitmesi çok önemli” diye konuştu. 

İKİNCİSİ TRABZON’A
Marriott International’ın Türkiye’de İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Poğda Demircan ise “Anadolu illerinde ciddi uzun dönem konaklama talepleri var. İlerleyen dönemlerde Türkiye’nin farklı illerine de Residence Inn by Marriott,markasını taşıyacağız” diye konuştu. Demircan, markanın ikinci otelini de Trabzon’da açacaklarını söyledi. 

1,4 milyar TL yatırımla hayata geçirilen Cubes Ankara projesi, Ankara Çukurambar’da hayata geçiriliyor. Karma konseptte tasarlanan projede konut, ofis, otel birimleri yer alıyor. Toplam bin bağımsız birimden oluşan Cubes Ankara projesi 2 bloktan meydana geliyor. Projede A Blok konut, home office ve exclusive rezidansları; B Blok ise ofis, otel ve kurumsal kiralanacak ofisleri kapsıyor.

Ankara’nın sosyal yaşamına yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Cubes Ankara’da atölye ve sergi amaçlı hizmet veren Art Zone Sanat Merkezi’nin yanı sıra konser, cafe, restoran, sinema, konferans, tiyatro ve daha birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak 2 bin  kişilik bir de gösteri merkezi yer alıyor..

Bu haber 721 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...