AND Pastel Turuncu Blok satışa çıkıyor

AND Pastel Turuncu Blok satışa çıkıyor

AND Pastel Turuncu Blok Eylül sonunda satışa çıkıyor

07 Eylül 2016 - 07:37

AND Pastel Turuncu Blok Eylül sonunda satışa çıkıyor. Yeni blok için ön talepler toplanıyor. Eylül ayı boyunca aynı zamanda satıştaki daireler için birbirinden farklı avantajlı koşul ve kampanya bir arada sunuluyor. İşte detaylar…


AND Pastel Turuncu Blok satışa çıkarılıyor… AND Pastelliler’in en önemli avantajı daha evlerini satın alırken başlıyor. Projede sınırlı sayıda daire için 120 ay vade, yüzde 0,60 faiz oranı ve 3.076TL’den başlayan taksitler ile ev sahibi olma fırsatının yanı sıra yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

Yeni blok için ön talep toplanmaya başladı

Farklı kimliklere sahip 7 farklı bloktan oluşan AND Pastel’de, 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde 1.200 konut bulunuyor. Eylül ayında lansmanı yapılacak yeni Turuncu Blok için ön talep toplanmaya da başladı.

“Komşunu Sen Seç”

“Komşunu Sen Seç” kampanyası ile daire sahipleri komşusunu, arkadaşını ya da yakınını AND Pastelli yaparak sevdikleri ile birlikte bir yaşam kurmanın avantajını yaşıyor. AND Pastelliler yakınlarını ev sahibi yaparken aynı zamanda her bir ev sahibi yaptıkları yakınları için de sağlıktan, beyaz eşyaya, giyimden, aksesuara çeşitli hediyeler kazanıyor. Kampanya şartlarına uygun olarak AND Pastellilere check-up hizmeti, yaz günlerini serinletecek buzdolabı ve klima, bir çok mağazada geçerli olacak giyim veya aksesuar çekleri gibi hediyelerden birini seçme fırsatı sunuluyor.

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta…




AND Pastel ve Komşuköy el ele

AND Pastel’e gelenlerin bir başka avantajı ise Komşuköy işbirliğinden yararlanmak oluyor. AND Pastel tarlalarında yetişen birbirinden sağlıklı ürünler, tarladan toplandığı gün en taze haliyle AND Pastel’deki ev sahipleriyle buluşuyor. Bu iş birliği çerçevesinde Yeşil bloktan daire alan ev sahiplerine 2020 yılına kadar her ay Komşuköy’ün AND Tarlalarında yetişen doğal ürünler gönderiliyor. Ayrıca iş birliğini daha uzun soluklu hale getirebilmek için Komşuköy ile görüşmeler devam ediyor.

Bu haber 514 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...